Egymás melletti szex (szimpátia alapján pár csere)
Külön külön is megyünk
Külön külön is megyünk
Sziasztok! Ma késő esti órára(23 óra körül) utazni tudó potens pasit vagy párt keresünk csak a hölgy örömére " érezzük jól magunkat.
Debrecenben cumiznék masztiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
Hosszú távra keresünk partnereket párok, lányok és férfiak személyében.
Sziasztok.
Bi pasitagu part keresunk, esetleg fiatal bi pasit
Bi pasitagu part keresunk, esetleg fiatal bi pasit

Hello. Fehérgyarmat. Mátészalka. Környéki hölgy laza kapcsolatra???
Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.
Debrecenben találkozásra alkalmas helyet keresek, akár valamelyik kertségben is. Alkalmanként 1-2 óra, semmi extra igény. A részletekben biztosan meg tudunk egyezni.
Párcsere, vagy csatlakoznánk külön külön

Tiszafüreden unatkozom ki talizna velem
Sziasztok! Debrecenben keresek nőt/hölgyet, egy kis kalandra
kor nem lényeg, légy ápolt és diszkrét
érezzük jól magunkat, akár tartósan titkos szexpartnerként. Keress bátran

Sziasztok
Lányt vagy párt keresek alkalmi vagy hosszútávú szexkapcsolatra.
Vékony, átlagos, sportos testalkat előny.
Imádok puncit nyalni, erotikus masszázzsal kényeztetni. Szeximádó vagyok.
Minden jóban benne vagyok.
Privát üzenetben jelentkezzen az, aki komolyan is gondolja a találkozást.
Ha kapcsolatra jelölsz, írj pár sort mellé.
Lányt vagy párt keresek alkalmi vagy hosszútávú szexkapcsolatra.
Vékony, átlagos, sportos testalkat előny.
Imádok puncit nyalni, erotikus masszázzsal kényeztetni. Szeximádó vagyok.
Minden jóban benne vagyok.
Privát üzenetben jelentkezzen az, aki komolyan is gondolja a találkozást.
Ha kapcsolatra jelölsz, írj pár sort mellé.
Sziasztok Debrecen és környékén keresnék minimum 50+ hölgyet de lehet idősebb is. Ha mást nem is lehet legalább hagy verjem a testéte. Én 37 éves sportos pasi vagyok!
Sziasztok
Szívesen ismerkednék egy 35+ hölggyel. Én egy 30as viszonylag sportos srác vagyok.
Szívesen ismerkednék egy 35+ hölggyel. Én egy 30as viszonylag sportos srác vagyok.
Debrecenben cumiznék masztiznék kölcsönösen is, diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
Sziasztok! Peti vagyok párt keresek ismerkedéshez helyem van, de utazok is wellneselni is szeretek. irjatok privire
Sziasztok. Ma estére keresek 3.felet aki szeret dugni. Macis 25eves srac vagyok es a partnerem 42eves aktiv normal testalkatu aktiv pasi. Hajduszoboszlon lenne helyünk. Irjon akit erdekel a dolog.
40 feletti hölgyet, élvezetekre vágyó nőt, unatkozó feleséget keresek Nyíregyházán és környékén.
Sziasztok. Ma estére keresem kanos aktiv macikedvelo partneremet. Macis 25eves srac vagyok.
Hajdúszoboszlón vagyok megtalálható. Írj ha érdekel a dolog!!!
Hajdúszoboszlón vagyok megtalálható. Írj ha érdekel a dolog!!!
Sziasztok.Normális,ápolt,35 év alatti,szőrtelen pasit keresünk hármas szexre hetero alapon. Utazni tudj. Kép nélkülieknek nem válaszolunk.