Sziasztok. Ma esetleg Debrecenben Thermal fürdőben Hölgyet szívesen veszek, viszek akárcsak beszélgetni lazulni, üdv: Zsolt
Nyíregyházán és környékén vékony hölgyet keresek. Minél perverzebb, annál jobb... 39 ff
Rendesen megbaszlak, míg az urad vezet elől. Csak írj...nyíregyházi férfi
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 12. 09. szombat 22:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 09. szombat 22:28
Törölt felhasználó (4726303)

Debrecenben ma este, kb éjfel fele autóval jó pasit felvennénk. Míg a férjem vezet engem megbaszhatsz a hátsó ülésen...
Hello!
Nyíregyháza környékén ismerkednek hetero alapon.
33 éves egyedülálló pasi vagyok!
Nyíregyháza környékén ismerkednek hetero alapon.
33 éves egyedülálló pasi vagyok!
Holnap délelőtt nyiregyen leszek, valakit leszopnék, írj ha érdekel
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit bő nyállal orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen (de inkább én szopnék) de masztiba is benne vagyok, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós 30-as szőrös pasi vagyok.
Sziasztok! Párhoz, vagy unatkozó hölgyhöz csatlakoznék ma este Debrecenben, vagy környékén.Z
Sziasztok!
Adatlapom szerint találkozgatnék!
Párok előnyben!
Párok előnyben!
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Sziasztok
Én egy 50-es nyitott ápolt diszkrét férfi vagyok szívesen ismerkedem hölgyekkel,párokkal férfiakkal!
Ápoltság diszkréció fontos számomra!
Laci
Én egy 50-es nyitott ápolt diszkrét férfi vagyok szívesen ismerkedem hölgyekkel,párokkal férfiakkal!
Ápoltság diszkréció fontos számomra!
Laci
Nyíregyházán idősebb érzéki párt keresek.Aranyos vékony fiú vagyok.

Debrecenben esetleg unatkozó pár,hölgy?
Sziasztok!
Párok előnyben!
Párok előnyben!
M35 ondódi lehajtónál 15:30 körül valaki?
Sziasztok,
Sportos, magas, ápolt és nagyon igényes borotvált srác vagyok. Nőkkel és párokkal (kellő tapasztalattal rendelkezem) ismerkednék kölcsönös örömszerzés céljából. Normális és egészséges határokon belül nyitott vagyok. Átmenetileg hellyel nem rendelkezem, de ésszerű távolságon belül mobilis vagyok, Dec 15. péntek esti találkozó alternatívával. Monor-Abony-Szolnok kke.
Üdv, Imi
Sportos, magas, ápolt és nagyon igényes borotvált srác vagyok. Nőkkel és párokkal (kellő tapasztalattal rendelkezem) ismerkednék kölcsönös örömszerzés céljából. Normális és egészséges határokon belül nyitott vagyok. Átmenetileg hellyel nem rendelkezem, de ésszerű távolságon belül mobilis vagyok, Dec 15. péntek esti találkozó alternatívával. Monor-Abony-Szolnok kke.
Üdv, Imi
Sziasztok. Abádszalók környékén keresek szabadidő kellemes eltöltéséhez partnert.
Hello. Nyíregyházán keresek hellyel rendelkező aktív partnert orálra.
Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.
Sziasztok!
Párok előnyben!
Párok előnyben!