Sziasztok.Párt keresek ma esti nudis termál fürdőzéshez,szex,cuckold.Infó kép a helyről privátban.Csak párok!
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Debrecenbe elhanyagolt férjet, férfias pasit orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen de masztiba is benne vagyok diszkréció adott és elvárt kor alkat nem számít. Én férfias mackós vagyok.
Sziasztok
Ma délutánra vagy, estére Lányt vagy Párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni.
Hely van Nyíregyházán.
Csak az írjon aki valóban találkozni is szeretne.
Ma délutánra vagy, estére Lányt vagy Párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni.
Hely van Nyíregyházán.
Csak az írjon aki valóban találkozni is szeretne.
Sziasztok!
Hétvégére keresek faszszopot
Szolnok Megye
Hétvégére keresek faszszopot
Szolnok Megye
Ma delutan-este fele szopatnek debrecen kornyeken

2 pasi párt keres Szabolcs megyében.
Nyiregyhazan bi pasi hellyel most? Többes is ok
Ma vagy holnap estére keresek hölgyet, vagy párt minden földi jóhoz
előtte ihatunk valamit vagy bowling vagy fürdőzés stb programok is érdekelnek
Ha érdekel megbeszéljük
fotót csatolok előtte ha kéred

Ma egy jó szex 2 pasival?
Lányt vagy Bi Párt keresek.
Sziasztok. Házaspárként keresünk srácot harmadiknak átlagos vagy nagyobb mérettel gyenge bisex hajlam vagy nagyobb méret előny. Normális, intelligens srácok üzeneteit várjuk. Nyitottak vagyunk új dolgokra hasonló felfogású partnert keresnénk. Fotó szükséges. Debreceni vagy környékén. Esténként vagyunk szabadok ennek tudatában írj.
Sziasztok! Aktív/uni, helyes-férfias pasi Nyíregyházán?
Ebből a régióból örömmel ismerkednék párokkal
Nyíregyházán idősebb párokat keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.

sziasztok feleseget dugnek a ferje elott (cuckold)ha vannak itt erre nyitott párok? Hely kellene utazni tudok!
Ma Szabolcs megyében valaki?
Sziasztok, nyíregyházi egyedülálló srác vagyok, beszéljünk az igényeitekről
(Ez egy válasz PáratlanPárosDebrecen üzenetére (2023. 02. 24. péntek 15:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 24. péntek 15:39

Sziasztok. Házaspárként keresünk srácot harmadiknak átlagos vagy nagyobb mérettel gyenge bisex hajlam vagy nagyobb méret előny. Normális, intelligens srácok üzeneteit várjuk. Nyitottak vagyunk új dolgokra hasonló felfogású partnert keresnénk. Fotó szükséges. Debreceni vagy környékén. Esténként vagyunk szabadok ennek tudatában írj.
SZiasztok. Nézzétek meg a videómat. Ha tetszik, kérlek irjatok üzenetet
Nyíregyházán élek
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 02. 24. péntek 06:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 24. péntek 06:04

Törölt felhasználó (4318932)

Mai naptól vasárnapig nyíregyházán leszünk.. nagy intimmel pasit keresünk a feleségem örömére ! Nyíregyháza -Debrecen
Kíváncsi vagyok rátok, utazni tudok
(Ez egy válasz lola_mia üzenetére (2023. 02. 20. hétfő 15:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 20. hétfő 15:00

Sziasztok!
Többes szex terén tapasztalt házaspárként keressük partnereinket hosszú távra. Helyünk van.
Többes szex terén tapasztalt házaspárként keressük partnereinket hosszú távra. Helyünk van.