Sziasztok! Ma estére keresünk hármashoz a hölgy örömére.
Elvárásaink: min 24 max 37
min 1,80
szőke vagy barna haj
jó méret
utazni tudunk , helyed legyen.
Elvárásaink: min 24 max 37
min 1,80
szőke vagy barna haj
jó méret
utazni tudunk , helyed legyen.
Esténként szabad,Debrecenben hellyel rendelkező srácot, férfi partnert keresünk lehetőség szerint bisex partnert. Ünnepek előtt vagy szilveszter előtti hétvégére.
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Sziasztok. Hölgyet keresek, aki szereti a különlegesebb játékokat is. Párok is.
Szia írtam üzenetet a mail címedre
Szia, írtam neked a mail címedre
(Ez egy válasz Petofike55 üzenetére (2023. 12. 19. kedd 11:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 19. kedd 11:50

Sziasztok ! Valakinek lenne kedved csutortokon egy kis kalandhoz ? Akar a furdobe debrecenbe vagy nala ? Nok parok !
Szia!
Nincsen itt senki aki komoly partner lenne. (Ez egy válasz Manna Ventura üzenetére (2023. 12. 20. szerda 10:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Nincsen itt senki aki komoly partner lenne. (Ez egy válasz Manna Ventura üzenetére (2023. 12. 20. szerda 10:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Szabolcs megyében egy kis kalandra keresek egy párt.
Hello min
denki!

Szia!
Írtam
Írtam
Sziasztok ! Valakinek lenne kedved csutortokon egy kis kalandhoz ? Akar a furdobe debrecenbe vagy nala ? Nok parok !
Sziasztok!
Sportos igényes bi fiúként ismerkednék kedves párral.
Szép napot
!
Sportos igényes bi fiúként ismerkednék kedves párral.
Szép napot

Nyíregyházán idősebb érzéki párt keresek.Aranyos vékony fiú vagyok.
Sziasztok Hölgyek és Párok!
Adatlapom alapján keresek!
Privát üzenetben telefonszám csere.
Tovább lépni csak akkor,ha beszélünk a hölggyel!
Üdv
Adatlapom alapján keresek!
Privát üzenetben telefonszám csere.
Tovább lépni csak akkor,ha beszélünk a hölggyel!
Üdv

Szolnokon van par aki pasit keres?
Holnap este Eger környéken ismerkednénk
Hölgyeim esetleg párok ..Szilvesztekor Nyírbátorban ?
Sziasztok! Hölggyel, párral ismerkednék Szabolcsból!