Sziasztok!
Igényes, diszkrét pasiként, szombaton délután vagy kora este párhoz csatlakoznék hölgy örömére. Nyíregyháza,Kisvárda, Mátészalka városokban, utazás nem gond.
Igényes, diszkrét pasiként, szombaton délután vagy kora este párhoz csatlakoznék hölgy örömére. Nyíregyháza,Kisvárda, Mátészalka városokban, utazás nem gond.
Ma este Szolnokon kukkolnèk párt,nőt,fèrfit.
Ma este Szolnokon kukkolnék.
Nyíregyházán idősebb érzéki párt keresek.Aranyos vékony fiú vagyok.
Szabolcs megyei aktív ,uni aki találkozna helyem van
Sziasztok! 29 éves CD-ként keresek domináns férfiakat. Leginkább Borsod vagy Szabolcs megyéből, de ha az utazás nem probléma, akkor akár távolabbról is. Férifas testalkat (90-100 kg+), illetve nagyobb méret előny. Kíváncsi hetero, kezdő pasik is nyugodtan írhatnak.
Hello, Nyíregyháza ès környékén ismerkednèk egyedülálló hölggyel.
Sziasztok.Fiatal szőrtelen,ápolt pasit keresünk hölgy tagunk örömére,csak Szabolcs megyéből .
sziasztok
hetero vagy biszex párokkal ismerkednek
magas,férfias vagyok,ápolt és egészséges
farkam 18cm, borotvált
nyitott vagyok sok mindenre
hely autó van
írjatok,ismerkedjünk
hetero vagy biszex párokkal ismerkednek
magas,férfias vagyok,ápolt és egészséges
farkam 18cm, borotvált
nyitott vagyok sok mindenre
hely autó van
írjatok,ismerkedjünk
Sziasztok! Kisvárda es környeken szokot lenni valami zart körü buli?

Aktív pasi keres ma estére társaságot, bi pár vagy passzív sub ...

Aktív pasi keres ma estére társaságot, bi pár vagy passzív sub ...

Sziasztok! Párhoz csatlakoznék harmadiknak a hölgy örömére de enyhe bi aktívba is benne vagyok! Szabolcs megye
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit bő nyállal orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen (de inkább én szopnék) de masztiba is benne vagyok, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós 30-as szőrös pasi vagyok
Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.
Sziasztok
ma estére hölgyek, párok akikhez csatlakozhatnék?

Ma Szabolcs megyében szexpartner?
Hölgy mai találkozásra?
Jók itt a "pogramok" Szabolcsban is, csak egyre több a homár. Kellemes punciban gazdag ünnepeket kívánok!
Debrecenben mostanság párok még aktívak? Szivesen beszállnék 20 cm farkammal..