Sziasztok. Nagy farkut (20cm felett) szopnék Nyirbátor környékén, 50 éves korig. Diszkrécio a fő, nem vagyok egyedülálló.
Sziasztok, olyan parhoz csatlakoznek nagyon szivesen ahol gomdolatban mar a ferfi bi vagyak is felmerultek. Elvezzunk mindharman kozosen.
Hellobello!

Szolnokon keresek megbízható partnert tartós kapcsolatra
Írj ! Hívj!
Írj ! Hívj!
Sziasztok
Hétfő, kedd napközben ráérő pár hármasra hetero alapon?
Hétfő, kedd napközben ráérő pár hármasra hetero alapon?
Sziasztok most pár lány Tiszafüred +50 km?
Sziasztok..jövő héten (dec.4-8) nem lenne hölgy, vagy pár aki szívesen ismerkedne illetve szimpátia esetén találkozna velem Eger illetve környékén?

Sziasztok! A majdnem lehetetlenre teszek most kísérletet! Olyan szóló, vagy szingli Lány/Nő/Hölgy társaságát keresem, aki szívesen töltené a Szilvesztert egy nagyobb létszámú, privát szervezésű swinger buliban, de még nem döntött és nem kötelezte el magát! A buli Bács-Kiskun/Tolna/Baranya megyék határán lesz, én pedig Miskolc irányából érkezem, tehát szinte mindegy merre élsz az országban. Az adatlapomon megadott kereteken belül keresgélek és az ismerkedéshez telefonszámra is szükség lesz! Privátban légyszi!
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit bő nyállal orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen (de inkább én szopnék) de masztiba is benne vagyok, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós 30-as szőrös pasi vagyok.
Sziasztok! Igazán nagy intimhez keresnék párokat, illetve solo nőket! Utazni tudok!
Nyíregyházán idősebb érzéki párt keresek.Aranyos vékony fiú vagyok.
Debrecenben kersünk biszex nőt vagy kíváncsit, tapasztlat párosunk mellé, rendszeres vagy alkalmi mókához. Hölgy tagunk biszex, rutinos, vékony csinos. A pasi jóképű, sportos, nagy intimmel rendelkezik. Ha kíváncsi vagy és kipróbálnád, van rá ötletünk, hogy tudod arc nélkül, teljes diszkrécióval kipróbálni magad nővel, hármas együttlétben.
Sziasztok ma 17 óraig lenne helyem Debrecenben minden jóban benne vagyok fiatal átlagos macis pasi vagyok írj viber számot és gyorsabban megy a dolog !
Ma valaki Debrecenben szaunázás?
Hátha valaki magára ismer:
Eger és környéken férfias bi aktív kandúr

Tiszafüreden ki rendezné le a farkam ma
Mi már csevegtünk dêlelőtt , nem voltam szimpatikus
(Ez egy válasz Ioniq üzenetére (2023. 12. 02. szombat 18:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia! Akkor írj ránk ha gondolod.
(Ez egy válasz Tomukli üzenetére (2023. 12. 02. szombat 17:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 02. szombat 17:18

Sziasztok ! Ma este szívesen csatlakoznêk pàrokhoz. Utazás nem gond .
Sziasztok,Két levelet is írtunk.
Kiváncsiak vagyunk továbbra is.

Kiváncsiak vagyunk továbbra is.
Bocsánat,rossz helyre ment....
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 12. 01. péntek 14:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 01. péntek 14:19
Törölt felhasználó (4373082)

Sziasztok.
Fotózást videó felvétel készítést vállalok anyagiaktól mentesen.
Nyíregyháza és vonzáskörzete.
Hívj vagy hívjatok és megyek.Privát üzenetben adok telefonos elérhetőséget.
Fotózást videó felvétel készítést vállalok anyagiaktól mentesen.
Nyíregyháza és vonzáskörzete.
Hívj vagy hívjatok és megyek.Privát üzenetben adok telefonos elérhetőséget.