Debrecenbe leszopnék most valakit hely van.
Péntek vagy szombat estére keresünk párokat, férfiakat. Helyünk van!
Sziasztok! 20-as fiatal srác ismerkedne heteró alapon nőkkel, párokkal átlagos 17-es mérettel utazni tudok országosan privátban írjatok!
Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.
Nyiregyen keresek aktív pasit orálra.
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit bő nyállal orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen (de inkább én szopnék) de masztiba is benne vagyok, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós 30-as pasi vagyok
Helló, Tiszakerecseny, Barabás, Gelénes, Beregdaróc vonalon ma éjszaka hölgy, pár van? Privátban írj.
Aktív uni pasit keresek Szabolcsban. Hely van,csak te kellenél!30-60ig potens legyél!!!
Nyíregyházán idősebb érzéki párt keresek.Aranyos vékony fiú vagyok.

Ma napközben hölgy/pár Debrecen környékén?
Nyiregyhazi aktiv / bisex pasit keresem.
Nagyméret előny.
Igényes teljesen szortelen pasi vagyok
Barati ill hosszutavra
Nagyméret előny.
Igényes teljesen szortelen pasi vagyok
Barati ill hosszutavra
Sziasztok!! Hétvégén párt meglátogatnék…. nézném ahogy szeretkeztek, igény esetén beszállnék vagy csak kényeztetném a hölgyet a párja előtt esetleg vele együtt….. utazni bárhova tudok akár wellnesre ott alvással is!!! Diszkrét igényes normális nem független ffiként!!
Holnap napközben Szolnok és Debrecen között van valakinek program ajánlója?
Sziasztok. Ma Nyiregyen szopnék
Sziasztok!
November 3-án Szolnokon keresek partnert.
November 3-án Szolnokon keresek partnert.
Nyíregyházán keresek aktív pasit orálra. Kezdő bi vagyok.
sziasztok
28 éves srác vagyok, Nyíregyházán vagy a környéken keresek kalandot, nőt, párt főként, de pasival is kipróbálnám a szopást kizárólag. Helyem és autóm nincs, kérlek így írj.

Sziasztok !
Szolnoki vagy közvetlen környéki fiatal lánnyal ismerkednék kölcsönös minden jóra ! Privát leveleket várok.
Szolnoki vagy közvetlen környéki fiatal lánnyal ismerkednék kölcsönös minden jóra ! Privát leveleket várok.
Sziasztok!
Debrecen vagy környéken keresek kedves part akihez lehetne csatlakozni
Sok mindenre nyitott vagyok
Napközben erek rá
Debrecen vagy környéken keresek kedves part akihez lehetne csatlakozni
Sok mindenre nyitott vagyok
Napközben erek rá
28 éves CD lenne domináns pasi szexrabszolgája. Borsod vagy Szabolcs megyéből keresek elsősorban potens, férfias testalkatú (90-100 kg+), nálam idősebb pasikat (50 éves korig). Nagyobb méret is jöhet