Hajdúhadházon Hölgy vagy Pár aki/k szívesen fogadnák egy 29 éves igényes pasi közeledését?
Sziasztok. 24 éves husis pasi vagyok. Ma estére keresem kanos partneremet minden jóra.
Nagyhegyesen vagyok megtálalható. Írj ha érdekel a dolog.
Nagyhegyesen vagyok megtálalható. Írj ha érdekel a dolog.
sziasztok
28 éves srác vagyok, Nyíregyházán vagy a környéken keresek kalandot, nőt, párt főként, de pasival is kipróbálnám a szopást kizárólag. Helyem és autóm nincs, kérlek így írj.

Sziasztok! Párt keresnék akár csak nézném őket….. igény esetén szívesen masszíroznám kényeztetném a hölgyet a párja előtt vagy vele együtt!!! Diszkrét, igényes, megbízható ffiként!!
Nyíregyházán idősebb érzéki párt keresek.Aranyos vékony fiú vagyok.

Sziasztok hetvégén szopni szeretnék kor alkat nem fontos.Helyem nincs Szolnok megye
Rosszul írtam. Nem 10.19. Hanem 10.20. Péntek.
(Ez egy válasz s.loeb üzenetére (2023. 10. 19. csütörtök 19:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 19. csütörtök 19:12

Sziasztok.
Jó idő esetén holnap(10.19.) délelőtt vagy kora este(18 óra után) Teva erdő?
Sziasztok.
Nyiregyháza vagy környéke lányokal vagy párokal ismerkednék
Jászberényben valaki?
Többes szex terén tapasztalt házaspárként keresünk hozzánk hasonló párokat, lányokat, férfiakat.
sziasztok
28 éves srác vagyok, Nyíregyházán vagy a környéken keresek kalandot, nőt, párt főként, de pasival is kipróbálnám a szopást kizárólag. Helyem és autóm nincs, kérlek így írj.

Hello.
Nyíregyháza esetleg környékéről van itt olyan pár vagy nő aki szeretne ismerkedni?
Nyíregyháza esetleg környékéről van itt olyan pár vagy nő aki szeretne ismerkedni?
Sziasztok normális ápolt macis pasi vagyok ha lenne kedved ma est talizni Debrecenben írj bátran helyem van csak aki komolyan gondolja!
Esetleg van olyan hölgy a mai napon Debrecenben,Aki csatlakozna egy párhoz? Akár csak lányos játékok is szóba jöhet! A párosunk hölgy tagja nőies,hosszú,szőke hajú,nagy cicis. A fiú sportos,rövid,barna hajú,kék szemű! Esetleg pár is szóba jöhet! Csak napközben!
Privátban írj kérlek,ha érdekesek lehetünk számodra!
Szép napot!
Privátban írj kérlek,ha érdekesek lehetünk számodra!
Szép napot!
vannak e itt olyan pasik akiket izgatná ha elötte használják kényeztetik a feleseget? hely kellene utazni tudok!
Sziasztok! Szombat estére párt keresünk a közelben. Folytatás privátban.
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit bő nyállal orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen (de inkább én szopnék) de masztiba is benne vagyok, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós 30-as pasi vagyok.
Sziasztok!
Este 10 körül végzek a munkahelyemen. Esetleg volna kedve valakinek egy gyors szopatásra Nyíregyházán?
Este 10 körül végzek a munkahelyemen. Esetleg volna kedve valakinek egy gyors szopatásra Nyíregyházán?
sziasztok