Sziasztok, hétvégén szoboszlón leszünk, feleségem részére keresünk masszőr pasit
*H*a* *a* b*e*t*ü*k* k*ö*z*ö*t*t* *c*s*i*l*l*a*g*o*k*a*t* l*á*t*s*z* s*ü*r*g*o*s*e*n*h*u*n*c*u*t*m*a*ssz*a*zs*o*m*r*a*v*a*n*s*z*ü- **k*s*é*g*e*d!* Különösen NŐ-nap közeledtével szeretettel várlak masszázs extrával.
Keresünk hellyel rendelkező hölgyet v párt SzSzB megye. Jelentkezés priviben PASIK NEM
Hello 47 éves roma ferfi
Vazelinos faszal szopatna.
Szolnok megye
Vazelinos faszal szopatna.
Szolnok megye
Péntek este és szombaton Nyíregyházán keményfarkú pasi?
Sziasztok.
Kisvárda környékéről ma este kalandozna valaki(k)???
Kisvárda környékéről ma este kalandozna valaki(k)???
Haliho Namény és környékén valaki valamire?
Sziasztok! Ma Szolnokon és környékén szopatnék kb fel 4 ig
))

Hello. Fehérgyarmat. Mátészalkai környéki,hölgy van itt. Aki esetleg rá ér??
sziasztok vannak e itt olyan pasik akit izgatná ha elotte dugjak es hasznaljak a feleseget?
Olyan hölgyet keresek akivel megtudom valósítani a vágyaink. Rettentően izgat és szeretem bámulni, masszírozni, nyalni a talp,comb, lábujjakat. Szeretnék a lábad előtt, alázva, bármilyen formában heverni. Edzés, futás, munka, fürdés után bármikor.
26F

Sziasztok! Én is egy hetvenes Debreceni bi férfi vagyok, egy állandó partnert keresek akár nőt, akár férfit, rendszeres együttlétekre, jó kis szexelésre, nagyon szeretem az orált, a kölcsönös orált, de inkább aktív vagyok.
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit bő nyállal orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen (de inkább én szopnék) de masztiba is benne vagyok, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós 30-as szőrös pasi vagyok
Van Debrecenben Hölgy vagy Pár akik szívesen fogadnák egy 29 éves magára igényes pasi társaságát közeledését?
Idös hölgy vagy házaspár barátságát keresem,ápolt 65ös férfi vagyok.
Fehérgyarmat környékén valaki?
Nyíregyházán érzéki idősebb párt keresek.Aranyos vékony fiú vagyok.
Hétfőn Debrecen és kornyeken leszek, szívesen találkoznék napkozben. Diszkrecio adott es elvart. :( 27eves potens ffi
Ma valaki Szabolcs megyében?
Kedden délkörüli órákra keresek Debrecen és környékén hölgyet vagy párt.