PÉntek délutánra keresek fiút, lányt, párt.
50éves szabolcs megyei házaspár olyan házaspárt keres,hogy a férj ráélvezne a feleségem puncijára
Sziasztok! Igényes Debrecenben tanuló bi fiúként csatlakoznék kedves párhoz.
Sziasztok. 38 èves 180cm 90 kg enyhèn biszex srác keres biszex párt minden jóra.
Sziasztok,hármashoz keresünk férfit Szabolcs megyéből,aki ráér hétköznap napközben,és tud utazni,csakis a hölgy örömére.Max.18 cm-es intimmel.A részleteket privát üzenetben.Esetleg párokat,de arra kicsi az esély.
Sziasztok! SzSzB megyéből , illetve Románia Szatmár és Bihar megyéből keresek pasit, elsősorban kemény orálra. Ha tudsz utazni, máshonnan is jöhetsz. Több infó az adatlapomon és priviben. Puszicsá.
Biszex fiatal fiú nap közben Nyíregyházán?Bevonnám egy hármasba

Üdv! Ápolt sportos Nyíregyházi 40-es HETERO férfi vagyok. Ápolt vidám elhanyagolt Hölgyet (NŐT!!!) keresek kortól alkattól függetlenül szabadidőnk kellemes eltöltésére Szabolcs-Hajdú megyéből. Alkalmi de hosszútávú diszkrét kötetlen kapcsolatot szeretnék igényes szeretkezéssel fűszerezve. Napközben, esténként, vagy akár hétvégén is ráérek. Ha magadra ismertél várom leveled! Elérhetőségem: Privát Üzenetben!

Autós kalandozókat keresek Debrecen és környékéről
Fő az izgalom

Fő az izgalom

Tudjátok, hogy rengetegen nem tudnak olvasni , értelmezni ? Biztos tapasztalta már sok ember ezt itt, ha kiírom hogy pasik nem,.- nos ennek ellenére már csak azért is ír privátban- és így kezdi pld: tudom hogy pasik nem de ha mégis akkor . . .
HIHETETLEN mennyi analfabéta van sokszor . . .
HIHETETLEN mennyi analfabéta van sokszor . . .
keresnénk párokat, hölgyet pld egymás előtti masztira
PASIK NEM ! SZSZB megye

Biztos nagyon sok jelentkező lesz. Csak győzd elolvasni amit priviben küldenek.
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 02. 20. kedd 13:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 20. kedd 13:12
Törölt felhasználó (4415702)

Szolnokon keresek part akar ma este is raerek!irj privit
Szombat estére keresünk HELYEL RENDELKEZŐ nagy farkú pasit!
Hétvégi játszadozáshoz keresünk és fogadnánk, biszex lányt, vagy bisex női tagú párt. Több infó privátban.
Szolnokon keresek part akar ma este is raerek!irj privit
Kora delutan debrecenben kikapcsolodasra partnert keresnek
Jászberényi hölgyel ismerkednék!
Kora delutan debrecenben kikapcsolodasra partnert keresnek
Ma 15 óráig szexelnék hölgyel, párral, Miskolc+100 km-es körzetében. Én igényes, ápolt pasi vagyok. Tudok menni csak írj!
MAI NAPRA keresem szopatómat, aki keményen torkoztatna, torkon kúrna! Exhibicionista vagyok, bárhol meztelenkedek, akár nyilvános helyeken is, pl. gyógyfürdők zuhanyzóiban, szaunákban, szabadban, vízpartokon.
Szeretném ha csinálnál rólam fotót és videót a telefonommal.
Fenekelhetsz, pofozhatsz, alázhatsz kedvedre. Párokhoz is szívesen megyek, teljesen biszex vagyok.
BORSOD, SZABOLCS, HAJDÚ, HEVES megyékbe tudok utazni
Minden mocskos ötletet várok. ÍRJ!
Szeretném ha csinálnál rólam fotót és videót a telefonommal.
Fenekelhetsz, pofozhatsz, alázhatsz kedvedre. Párokhoz is szívesen megyek, teljesen biszex vagyok.
BORSOD, SZABOLCS, HAJDÚ, HEVES megyékbe tudok utazni
Minden mocskos ötletet várok. ÍRJ!