Nyíregyházán idősebb érzéki párt keresek.Aranyos vékony fiú vagyok.
Nyíregyháza ès környékén ismerkednèk egyedülálló hölggyel!

Sziasztok!
Bisex hölgytagú párokkal ismerkednénk,kifejezetten a hölgyek örömére!
43-44 éves,intelligens,igényes,megbízható,vidám pár vagyunk.Utazni,és fogadni is tudunk.
Bisex hölgytagú párokkal ismerkednénk,kifejezetten a hölgyek örömére!
43-44 éves,intelligens,igényes,megbízható,vidám pár vagyunk.Utazni,és fogadni is tudunk.
Nyíregyen egy orál érdekelne valakit?
sziasztok ketten egy punciban dologra nyiott parok vannak e itt? Hely kellene utazni tudok!
Sziasztok , tiszató környékéröl talàlok itt hölgyet ?
Sziasztok!
Ma estére keresek SzSzB-Hajdú-BAZ megyékben egy szimpatikus, igényes párt, a hölgy tag örömének fokozására!
Én 38 éves, 180 cm magas, 80 kg-os, sportos, rendszeresen sportoló, önmagára és a környezetére igényes férfi vagyok. A szándékaim komolyak a keresést illetően, így kérem, hogy csak akkor írjatok, ha már van kiforrott, konkrét elképzelésetek Nektek. Az nem baj, hogy ma esetleg csak egy “szimpátia-találkozót” hozunk össze és csupán beszélgetünk egy kicsit, megalapozva ezzel egy későbbi, jól működő ismeretséget, a lényeg, hogy csak ha komolyan gondoljátok, akkor írjatok.
Köszönöm, hogy elolvastátok!
Ma estére keresek SzSzB-Hajdú-BAZ megyékben egy szimpatikus, igényes párt, a hölgy tag örömének fokozására!
Én 38 éves, 180 cm magas, 80 kg-os, sportos, rendszeresen sportoló, önmagára és a környezetére igényes férfi vagyok. A szándékaim komolyak a keresést illetően, így kérem, hogy csak akkor írjatok, ha már van kiforrott, konkrét elképzelésetek Nektek. Az nem baj, hogy ma esetleg csak egy “szimpátia-találkozót” hozunk össze és csupán beszélgetünk egy kicsit, megalapozva ezzel egy későbbi, jól működő ismeretséget, a lényeg, hogy csak ha komolyan gondoljátok, akkor írjatok.
Köszönöm, hogy elolvastátok!
Sziasztok,
Nem függetlenként keresem diszkrét hölgy orál partnerem kölcsönösségre. Minden hétköznap 11-13 között érek rá illetve hétvégén megbeszélt időpontban
Ha fel keltettem érdeklődésed, akkor kérlek írj üzenetet és ott megbeszéljük a továbbiakat.
Debrecen és Nyíregyháza (és azok környéke)
Nem függetlenként keresem diszkrét hölgy orál partnerem kölcsönösségre. Minden hétköznap 11-13 között érek rá illetve hétvégén megbeszélt időpontban

Ha fel keltettem érdeklődésed, akkor kérlek írj üzenetet és ott megbeszéljük a továbbiakat.
Debrecen és Nyíregyháza (és azok környéke)
Romapár ismerkedne.
Szolnok megye
Szolnok megye
Szabolcs megyében párt keresek.
sziasztok! a holnap este jó lenne nekem,ha nektek is, privibe folytassuk,
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 02. 09. péntek 06:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 09. péntek 06:12
Törölt felhasználó (4662582)

Sziasztok ! Ma és holnap Nyíregyházán leszunk ,és a feleségemnek keresünk harmadiknak egy potens ferfit kizárolag csak is Heteró alapon !
Sziasztok ! Ma és holnap Nyíregyházán leszunk ,és a feleségemnek keresünk harmadiknak egy potens ferfit kizárolag csak is Heteró alapon !
Sziasztok! Holnap délután Szolnok-Karcag-Püspökladány vonalon keresem partnerem/partnereim!
Sziasztok! Holnap (pèntek) estère keresnènk egy ápolt, helyes srácot, párt a 30+ os korosztályból, aki csatlakozna hozzánk Hajdúszoboszlón. Viber, kèpcsere, esetleg telefonos beszélgetés szüksèges a találkozás előtt!
Privát üzeneteket várunk! Szimpátia esetén keresni fogunk!
2
Privát üzeneteket várunk! Szimpátia esetén keresni fogunk!
2
Kisvárda környékén potens srác szexelne ma este !!!
Mondom hölgyek, nem buzik!
(Ez egy válasz big675 üzenetére (2024. 02. 08. csütörtök 11:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Debreceni vagy környéki Nővel párral ismerkednék.
Fiatal 21 éves, kedves “nevelhető”, “használható” fiú vagyok.
Debreceni vagy környéki Nővel párral ismerkednék.

Fiatal 21 éves, kedves “nevelhető”, “használható” fiú vagyok.

Idösebbpár barátjalennék mindenfélejóra.
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !

Unatkozom HomeOfficeban. Van itt unatkozó debreceni hölgy? Hmmm?