Szia.Ha a későbbiekben még keresnèl parnert,én itt vagyok
(Ez egy válasz CSilla202075 üzenetére (2023. 05. 01. hétfő 18:29), amit ide kattintva olvashatsz)

Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Sziasztok.Hölgyet keresek tartósabb laza kapcsolatra vagy egy helyes, kedves párhoz csatlakoznék.
bekes vagy szolnok megyebol van valaki?helyem van de utazom is
Házaspár keresi a család barátnőjét. Barátkozástól és szabadidő közös eltöltésétől kezdve az utazáson és szexen át akár a poliamor kapcsolatig minden lehetséges. Keresünk hölgy masszőrt is a hölgy tag részére. Privát üzenetet írj!
Szia!
Én Szolnokon vagyok.. írj rám. (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 05. 03. szerda 10:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 03. szerda 10:28
Én Szolnokon vagyok.. írj rám. (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 05. 03. szerda 10:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4693170)

bekes vagy szolnok megyebol van valaki?helyem van de utazom is
Sziasztok!
Szolnokon élő 40-es sportos pasi vagyok! Intelligens es igényes vagyok. Szolnokon es a környéken keresek párokat, hölgyeket vagy akár pasikat is. Pasikkal csak közös maszti jöhet szóba. Izgat a nyilvános helyen való találka is.
185 cm magas és kb 85 kg vagyok. A farkam 18-19 cm.
Ismerkedés esetén természetesen képeket küldök magamrol.
Szolnokon élő 40-es sportos pasi vagyok! Intelligens es igényes vagyok. Szolnokon es a környéken keresek párokat, hölgyeket vagy akár pasikat is. Pasikkal csak közös maszti jöhet szóba. Izgat a nyilvános helyen való találka is.
185 cm magas és kb 85 kg vagyok. A farkam 18-19 cm.
Ismerkedés esetén természetesen képeket küldök magamrol.
Debrecen környèkèn hölggyel,párral ismerkednèk!

Nyíregyházán idősebb irányítani szerető párt keresek.Aranyos vékony fiú vagyok.

Sziasztok! Pénteken, vagy szombaton a kora esti órákban találkoznánk kedves párral ismerkedés pl. egy pohár ital mellett semmi sem kötelező alapon, ha a szimpátia megvan mindenki részéről bármi is megtörténhet
. Hely van, de utazni is tudunk. További szép napot!

Tiszanagyfaluban valaki esetleg...
Bocsi Tiszagyulaházán!!!
(Ez egy válasz sex pistols üzenetére (2023. 05. 04. csütörtök 10:12), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok! Péntektől vasárnapig Nyíregyházán leszünk a feleségemmel.. Harmadiknak nagy intimmel keresünk pasit feleségem örömére
Most 7vegen ra ero pár van e itt ahol a feleseget meg dughatnam a ferje elott? hely kellene utazni tudok
Sziasztok! Lányt vagy párt keresek alkalmi vagy tartós szex kapcsolatra. Minden jóban benne vagyok.
Facesitting-et imádó mohó hölgyet keresek!
Tiszafüreden ma délután térdelnék.
Debrecen Nagyerdőn párokat, lányokat keresek. Üdv Normális pasi
Sziasztok. Szolnokról valaki? Várom üzeneteket