Sziasztok lányok,asszonyok.Webkamerás társam szex partnerem keresem kortól függetlenül. Ha elhanyagolt vagy esetleg nincs sok szabadidőd titkos vágyaid vannak amiket otthon nem kapsz meg vagy beszélnélgetnél esetleg el mondanád valakinek a vágyadeidat titkaidat én vagyok az. Szeretnék egy partnert akivel kizárólag interneten keresztül akár név nélkül arc diszkréten. skye rodger.rodger2
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen is vagy ha csak szeretné hogy masztizzunk az is oké, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós pasi vagyok
Sziasztok.
Nyíregyháza és környékén ma este szívesen megismernèk, illetve találkoznék, kellemes párral a hölgy kènyeztetèsère!
Én egy ápolt, igényes 32 éves hetero pasi vagyok.
Nyíregyháza és környékén ma este szívesen megismernèk, illetve találkoznék, kellemes párral a hölgy kènyeztetèsère!
Én egy ápolt, igényes 32 éves hetero pasi vagyok.
Ma este nyíregyházán szopni szeretnék...
Üdv ismerkednék illetve tartós szex kapcsolatot keresnék hölgy és pár ami érdekelne pm. Legyen szép napotok.
Hello!
55+ os (de fiatalabb is johet!) hölgyet keresek! 55ös sportos nagyon figyelmes, türelmes 21/6os férfi! Diszkrecio, higenia alap! Privatban keress legy’szi! Köszönöm
55+ os (de fiatalabb is johet!) hölgyet keresek! 55ös sportos nagyon figyelmes, türelmes 21/6os férfi! Diszkrecio, higenia alap! Privatban keress legy’szi! Köszönöm
Sziasztok ma az aquaticumban leszek szívesen ismerkedne párokkal
Sziasztok.Ma keresnénk még egy határozott párt többesünkhöz,nudizás,napozás,hűsölés a medencében,szex.Telkemen a Tisza tónál Sarudon.
Campus 2. Nekifutunk mégegyszer hátha ma este sikerül! Csakis minimum három fős baráti társaság jelentkezését várjuk akik rendelkeznek hellyel, kizárólag a csinos hölgy tag örömére! Szóló pasik üzenetét nem kérjük most semmilyen formában! Írj elérhetőséget privátban! (Mennyire komoly az a társaság aki elfeledkezett a megbeszélt randiról)
196cm magas sportos igenyes , kamagras farku potens pasi NŐT / PÁRT - keres hosszutavu sexkapcsolatra
Nyiregyhazan
Nyiregyhazan
Ma és holnap,/szombaton/ Tiszafüreden szopatnék, hölgyet, párt, pasit.
Sziasztok ma este 2:00-3:30 valaki campuson tali?
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Sziasztok! Ma estére keresünk párt vagy férfit a közelünkből. Üzeneteket privátban
Nyíregyházán idősebb irányítani szerető párokat keresek.Aranyos vékony fiú vagyok.
Sziasztok
Holnap késő estére keresünk harmas sexre nagyméretű pasit autós sexhez..
Szolnok megyében.
Holnap késő estére keresünk harmas sexre nagyméretű pasit autós sexhez..
Szolnok megyében.
Péntek reggel 8:30 körül Debrecenbe cumiznám valaki farkát.

Sziasztok ma estére keresnék Debrecenben valakit aki rá ér és van kedve egy ápolt kedves macis pasihoz minden jóban benne vagyok a campus klinika környékén helyem van szép napot !
Szép estét,
Baráti viszonyt szeretnék kialakítani hosszutávon egy értelmiségi hölgyel vagy párral Borsod vagy Szabolcs megyében.
Üdv Erik
Baráti viszonyt szeretnék kialakítani hosszutávon egy értelmiségi hölgyel vagy párral Borsod vagy Szabolcs megyében.
Üdv Erik