Esetleg holnap délután hölgy vagy pár?

Sziasztok ! Debrecenbe ma valami izgalom?

Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen is vagy ha csak szeretné hogy masztizzunk az is oké, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós pasi vagyok
és szerintem senki se kapott választ, és valószínűleg nem is fog.
:-( (Ez egy válasz badboy1221 üzenetére (2023. 07. 20. csütörtök 16:21), amit ide kattintva olvashatsz)
:-( (Ez egy válasz badboy1221 üzenetére (2023. 07. 20. csütörtök 16:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Szerintem mindenki irt
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 07. 20. csütörtök 16:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 20. csütörtök 16:09
Törölt felhasználó (4680924)

irtam levelet
irtam levelet
(Ez egy válasz GBLady üzenetére (2023. 07. 20. csütörtök 11:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 20. csütörtök 11:15

Ma este baráti társaság a CAMPUS- on? Csoportos szopatás az erdőben vagy felmehetünk lakásra hozzátok és ott is dugás utáni sperma fürdőt lehet adni a csinos hölgy tagnak! Privátban írj! Minimum három fős társaság a feltétel az ápoltság és inteligencia mellett.
Bi-Bi-t! pasit keresek,legyen helyed! Nyháza kkén!
Sziasztok! Campuson helyes,igényes pasi ismerkedne hölgyekkel ,párokkal.
Sziasztok. Mi egy kövér pár vagyunk. Keresünk Nyíregyházán hellyel rendelkező fogadni tudó pasit vagy pasikat. Szexuális életünk szinesitésére. A hölgy egyedül is benne van.
Sziasztok ma estére keresnék Debrecenben valakit aki rá ér és van kedve egy ápolt kedves macis pasihoz minden jóban benne vagyok a campus klinika környékén helyem van szép napot !
Ma este baráti társaság a CAMPUS- on? Csoportos szopatás az erdőben vagy felmehetünk lakásra hozzátok és ott is dugás utáni sperma fürdőt lehet adni a csinos hölgy tagnak! Privátban írj! Minimum három fős társaság a feltétel az ápoltság és inteligencia mellett.
Sziasztok egész héten a campus fesztiválon vagyok párokkal szívesen ismerkedem megkereseseket privátban köszönöm!
Hol s mikor?
(Ez egy válasz Szőke ciklon üzenetére (2023. 07. 20. csütörtök 00:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Péntektől vasárnapig Nyíregyházán leszünk a feleségemmel, es harmadiknak keresunk pasit nagy intimmel a felesegem örömére!
Sziasztok.Szombaton nudizás,napozás,medencézés,zene,szex.Telkemen a Tisza tónál erre a célra kialakított helyen.Párok csatlakozását szívesen vesszük.
Sziasztok, valaki most meg tudna szopatni nyiregyen?
Szolnok megyében, felavatná valaki a szűk kis fenekem? Aktiv/uni partnert keresek
Holnap?
(Ez egy válasz kalmár üzenetére (2023. 07. 20. csütörtök 06:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 20. csütörtök 06:17

Házaspárral ismerkednék Debrecen és környéke ápolt férfi vagyok
Holnap? De NEM kukkolni!
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 07. 20. csütörtök 07:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 20. csütörtök 07:02
Törölt felhasználó (4713853)

Sziasztok! Debrecenbe valaki ma ?