Sziasztok. 38éves ffi vagyok hellyel rendelkező,aktív partnert keresek. Teljesen kezdő vagyok,kipróbálnám az orált.
Sziasztok! Olyan hölgyet keresek akit izgat ha láthat, vagy hallhat sexelő párt, de van egy leszbi pár is Debrecenben. Én tudok több ilyen helyet is, akit érdekel írjon privátba. Csak nők írjanak.
Sziasztok! Egyedülálló hölggyel ismerkednèk, Nyíregyháza ès környékén!

Parokat keresunk dekoratív pár vagyunk üdv Moni és Csaba
Sziasztok bi párt keresnék szabolcs megyéböl köszi
Sziasztok ma estére keresnék egy bi passzív pasit Debrecenben helyünk van viberszámot kérünk szépen ! Szép napot
Valaki Szabolcs megyében?
Sziasztok! Hölgyeknek szívesen masszírozok talpat, akár párja jelenlétében is, ahogy te vagy ti szeretnétek

Így van, clubban nagyobb a merítési lehetőség, ha van csakugyan 50 pár..
Mostanság nagyon nem ez a jellemző. Sokan keresik a kisebb privát bulikat clubb helyett,akár anyagi megfontolásból.
Ez a régió sem a clublehetőségről híres, szamításba kell venni utazás+ clubbelépő kb.30.000-től egy este.. (Ez egy válasz Manna Ventura üzenetére (2023. 08. 06. vasárnap 17:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 06. vasárnap 17:57
Mostanság nagyon nem ez a jellemző. Sokan keresik a kisebb privát bulikat clubb helyett,akár anyagi megfontolásból.
Ez a régió sem a clublehetőségről híres, szamításba kell venni utazás+ clubbelépő kb.30.000-től egy este.. (Ez egy válasz Manna Ventura üzenetére (2023. 08. 06. vasárnap 17:57), amit ide kattintva olvashatsz)

Igen, ez egy állandó dilemma, hogy akkor kik is lesznek ott. Mert valljuk be! A nagy számok törvénye alapján egy klubban, ahol van kb 50 pár nagy valószínűséggel találsz olyat, akivel akarsz szexelni, de egy 5-6 párból álló buliban nem biztos, hogy lesz ilyen. Az meg, hogy a szoba sarkában kettesben, félrevonulva dugjunk, hát azért kár elmenni.
Nyilván a másik oldal is érthető ha nem adnak ki fotókat a párokról, mert ugye a diszkréció mindenek előtt, viszont így leredukálja a jelentkezőket, mert nem mindenki szereti a zsákbamacskát.
Nyilván a másik oldal is érthető ha nem adnak ki fotókat a párokról, mert ugye a diszkréció mindenek előtt, viszont így leredukálja a jelentkezőket, mert nem mindenki szereti a zsákbamacskát.

Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen is vagy ha csak szeretné hogy masztizzunk az is oké, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós pasi vagyok.
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Hajdúszoboszlói strandon ezen a héten szivesen akcióznék pasival valamelyik zuhanyzóban,vagy ffi wc ben. Valaki esetleg akit szophatnék?
Sziasztok
Laci vagyok nyitott bi férfi diszkréten ismerkedem párokkal pasikkal!
Ápoltság diszkréció kell!
Laci
Laci vagyok nyitott bi férfi diszkréten ismerkedem párokkal pasikkal!
Ápoltság diszkréció kell!
Laci
Ma ejszaka nyiregyhazan Holgy vagy Par? Csatlakoznek akar nezokent is.

Sziasztok!
Ma este 20-35 év közötti hetero férfi cuckoldra?
Debrecenben
Debrecenben
Sziasztok!
Debrecenben
Debrecenben
Sziasztok! 14- 27-ig pihenőn leszünk. Konkrétan nem terveztük el hova megyünk de benne lennénk bármilyen buliba. A távolság nem akadály. Szívesen ismerkednénk párokkal ,hölggyel, és nagy farkú urakkal.
Ez lehet Welness, nyaraló, csak élvezzük egymást.
Privátban várjuk az ajánlatott.
Ez lehet Welness, nyaraló, csak élvezzük egymást.
Privátban várjuk az ajánlatott.
Sziasztok ma estere keresek partnert, holgy vagy pár. Ill barmikor estefele Szarvas s 100km korzet max. Fogadni Szeptembertől tudlak igenyes szuper nyaralómba Szarvason.