Karcag, P.ladány, H.szoboszló vonalon most pár, akiket lehetne nézni sex közben?
44 éves, normális ffi vagyok.
44 éves, normális ffi vagyok.
Diszkréten ismerkednék diplomás (orvos, ügyvéd stb...) aktív bi férfival. Inkább a tőlem idősebbek érdekelnek, bi aktív, +40 max. 60-ig. Vagy nagyon férfias aktív, 35+-os. Heves vm ------ >Adatlap
Sziasztok!
39 éves sportos többesben tapasztalt klubbot is rendszeresen látogató 3-ast imádó pasi vagyok.
Holnap délután Debrecenbe leszek.
Ha valakiknek lenne kedve egy kötetlen ismerkedéshez kéjutazáshoz írjon hívjon
Jani
39 éves sportos többesben tapasztalt klubbot is rendszeresen látogató 3-ast imádó pasi vagyok.
Holnap délután Debrecenbe leszek.
Ha valakiknek lenne kedve egy kötetlen ismerkedéshez kéjutazáshoz írjon hívjon
Jani
Sziasztok, szívesen csatlakoznék kölcsönös szimpátia esetén hölgyek/párokhoz. Fiatal srác vagyok, utazni tudok.
Most párok hölgytagját szopatnám Debrecenbe piac utca és környéke
Most párok hölgytagját szopatnám Debrecenbe piac utca és környéke
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Berettyóújfaluban hölgyet kényeztetnék!
Sziasztok, kedd ejszakara keresek Holgyet akit erdekel egy srac analis izgatasa, esetleg dugott mar meg fiut. Biszex paroktol sem zarkozom el. Irjatok batran.
Nyíregyházán idősebb irányítani szerető párt keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.

Sziasztok! Ma esti talira keresünk helyek rendelkező srácot vagy srácokat max 50 éves korig.
Sziasztok. Hétvégén valaki rá ér?
Fistelésben jártas aktívpartnert keresek jászberény és szolnok.
Házaspárral ismerkednék utazni tudok
Szabolcsi, hajdúsági pár , házaspár ki ma ráér?
privire
privire
Szbaolcsi, hajdusági pár, házaspár ki ma ráér? privire
Sziasztok!
Most csak a páros férfi tagjaként keresnék egy párt akit izgat a cuckold vagy a szabadban, autóban való szex. Szívesen csatlakoznék hozzátok és élvezkedhetnénk együtt egy bármilyen izgalmas helyszínen, akár parkolóház is. Párom jelenleg külföldön van, így egy pár napig egyedül vagyok. Leginkább Debrecen de szívesen utazok ha kell.
Most csak a páros férfi tagjaként keresnék egy párt akit izgat a cuckold vagy a szabadban, autóban való szex. Szívesen csatlakoznék hozzátok és élvezkedhetnénk együtt egy bármilyen izgalmas helyszínen, akár parkolóház is. Párom jelenleg külföldön van, így egy pár napig egyedül vagyok. Leginkább Debrecen de szívesen utazok ha kell.
Adatlapunk alapján keresünk lányt, vagy párt.

Sziasztok holnap este örülnék egy pár társaságnak! Szeretem a szexi játékokat!megbízható vagyok és megbízható párt keresek.
Nyíregyen bi vagy kiváncsi férfitagú párt keresek akiket izgatna ha a pasin próbálnám ki a szopást.