Sziasztok! Ma nap kb 14-15 óra körül lányt vagy párt keresek Berettyóújfaluban. Párok esetében akárcsak nézőként is rész vennék vagy akár be is szállhatok. Üdv: Normális 38 as férfi
Sziaszok!
Debrecen mellet,nyaralómban,ma este,szívesen fogadok,párt, vagy hölgyet,egyedül álló pasiként...
Főzés grill,jacuzzi,horgászat,lehetséges,bízom benne nem egyedül,üdv:Zsolt
Debrecen mellet,nyaralómban,ma este,szívesen fogadok,párt, vagy hölgyet,egyedül álló pasiként...
Főzés grill,jacuzzi,horgászat,lehetséges,bízom benne nem egyedül,üdv:Zsolt
Május 9. dél körülre bi párt keresnék, Hajdú Bihar és környéki megyékben. Utazni tudok.

Párt, hölgyet fogadnék ma este Eger mellett!
Sziasztok
Lányt vagy Párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni.
Minden jóba benne vagyok.
Hely van.
Csak akkor írj ha el is mersz jönni a találkozóra
Lányt vagy Párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni.
Minden jóba benne vagyok.
Hely van.
Csak akkor írj ha el is mersz jönni a találkozóra
Sziasztok!
Debrecen,vagy esetleg Nyíregyháza körzetében szívesen kényeztetnék egy masszázzsal pár hölgy tagját,tanult masszőrként. Esetleg cuckold is izgalmas opció lehet,akár a szabadban is. Intelligensnek tartott,kommunikatív ,sportos negyvenes pasi vagyok. Kérlek,hogy privátban írjatok!
Szép napot !
Péter
Debrecen,vagy esetleg Nyíregyháza körzetében szívesen kényeztetnék egy masszázzsal pár hölgy tagját,tanult masszőrként. Esetleg cuckold is izgalmas opció lehet,akár a szabadban is. Intelligensnek tartott,kommunikatív ,sportos negyvenes pasi vagyok. Kérlek,hogy privátban írjatok!
Szép napot !
Péter
Sziasztok. Szolnokról valaki? Várom üzeneteket

Debrecen Nagyerdőn párokat, lányokat keresek. Üdv Normális pasi
Tiszafüreden ma délután térdelnék.
Facesitting-et imádó mohó hölgyet keresek!
Sziasztok! Lányt vagy párt keresek alkalmi vagy tartós szex kapcsolatra. Minden jóban benne vagyok.
Most 7vegen ra ero pár van e itt ahol a feleseget meg dughatnam a ferje elott? hely kellene utazni tudok
Sziasztok! Péntektől vasárnapig Nyíregyházán leszünk a feleségemmel.. Harmadiknak nagy intimmel keresünk pasit feleségem örömére
Bocsi Tiszagyulaházán!!!
(Ez egy válasz sex pistols üzenetére (2023. 05. 04. csütörtök 10:12), amit ide kattintva olvashatsz)

Tiszanagyfaluban valaki esetleg...
Sziasztok! Pénteken, vagy szombaton a kora esti órákban találkoznánk kedves párral ismerkedés pl. egy pohár ital mellett semmi sem kötelező alapon, ha a szimpátia megvan mindenki részéről bármi is megtörténhet
. Hely van, de utazni is tudunk. További szép napot!

Nyíregyházán idősebb irányítani szerető párt keresek.Aranyos vékony fiú vagyok.

Debrecen környèkèn hölggyel,párral ismerkednèk!

Sziasztok!
Szolnokon élő 40-es sportos pasi vagyok! Intelligens es igényes vagyok. Szolnokon es a környéken keresek párokat, hölgyeket vagy akár pasikat is. Pasikkal csak közös maszti jöhet szóba. Izgat a nyilvános helyen való találka is.
185 cm magas és kb 85 kg vagyok. A farkam 18-19 cm.
Ismerkedés esetén természetesen képeket küldök magamrol.
Szolnokon élő 40-es sportos pasi vagyok! Intelligens es igényes vagyok. Szolnokon es a környéken keresek párokat, hölgyeket vagy akár pasikat is. Pasikkal csak közös maszti jöhet szóba. Izgat a nyilvános helyen való találka is.
185 cm magas és kb 85 kg vagyok. A farkam 18-19 cm.
Ismerkedés esetén természetesen képeket küldök magamrol.
Szia!
Én Szolnokon vagyok.. írj rám. (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 05. 03. szerda 10:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 03. szerda 10:28
Én Szolnokon vagyok.. írj rám. (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 05. 03. szerda 10:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4693170)

bekes vagy szolnok megyebol van valaki?helyem van de utazom is