Bocsi Tiszagyulaházán!!!
(Ez egy válasz sex pistols üzenetére (2023. 05. 04. csütörtök 10:12), amit ide kattintva olvashatsz)

Tiszanagyfaluban valaki esetleg...
Sziasztok! Pénteken, vagy szombaton a kora esti órákban találkoznánk kedves párral ismerkedés pl. egy pohár ital mellett semmi sem kötelező alapon, ha a szimpátia megvan mindenki részéről bármi is megtörténhet
. Hely van, de utazni is tudunk. További szép napot!

Nyíregyházán idősebb irányítani szerető párt keresek.Aranyos vékony fiú vagyok.

Debrecen környèkèn hölggyel,párral ismerkednèk!

Sziasztok!
Szolnokon élő 40-es sportos pasi vagyok! Intelligens es igényes vagyok. Szolnokon es a környéken keresek párokat, hölgyeket vagy akár pasikat is. Pasikkal csak közös maszti jöhet szóba. Izgat a nyilvános helyen való találka is.
185 cm magas és kb 85 kg vagyok. A farkam 18-19 cm.
Ismerkedés esetén természetesen képeket küldök magamrol.
Szolnokon élő 40-es sportos pasi vagyok! Intelligens es igényes vagyok. Szolnokon es a környéken keresek párokat, hölgyeket vagy akár pasikat is. Pasikkal csak közös maszti jöhet szóba. Izgat a nyilvános helyen való találka is.
185 cm magas és kb 85 kg vagyok. A farkam 18-19 cm.
Ismerkedés esetén természetesen képeket küldök magamrol.
Szia!
Én Szolnokon vagyok.. írj rám. (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 05. 03. szerda 10:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 03. szerda 10:28
Én Szolnokon vagyok.. írj rám. (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 05. 03. szerda 10:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4693170)

bekes vagy szolnok megyebol van valaki?helyem van de utazom is
Házaspár keresi a család barátnőjét. Barátkozástól és szabadidő közös eltöltésétől kezdve az utazáson és szexen át akár a poliamor kapcsolatig minden lehetséges. Keresünk hölgy masszőrt is a hölgy tag részére. Privát üzenetet írj!
bekes vagy szolnok megyebol van valaki?helyem van de utazom is
Sziasztok.Hölgyet keresek tartósabb laza kapcsolatra vagy egy helyes, kedves párhoz csatlakoznék.
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.

Szia.Ha a későbbiekben még keresnèl parnert,én itt vagyok
(Ez egy válasz CSilla202075 üzenetére (2023. 05. 01. hétfő 18:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok.
Hölgyeket kényeztetnék,bármikor bármeddig Jberény közelében.
Párokhoz is csatlakoznék,(akár biszexhez is)
Cuckold,creampie wifesharing minden belefér..
46 éves,apolt magára igényes pasi vagyok
Gyerekkorom óta sportolok.
Remélem látszatosan.
Ha jó lehetek valamire,írjatok bátran.
Hölgyeket kényeztetnék,bármikor bármeddig Jberény közelében.
Párokhoz is csatlakoznék,(akár biszexhez is)
Cuckold,creampie wifesharing minden belefér..
46 éves,apolt magára igényes pasi vagyok
Gyerekkorom óta sportolok.
Remélem látszatosan.

Ha jó lehetek valamire,írjatok bátran.
Sziasztok! Párokat keresünk szombat estére! Kölcsönös szimpátia esetén bármi is meg történhet!
Nyírtelken valaki?
Hajdú Bihar megyei párokokat lányokat keresek laza kalandra. Üdv Normális pasi.
Ma Debrecen vekerin téedelnék délelött.
Sziasztok, szívesen csatlakoznék kölcsönös szimpátia eseten hölgyek/ párokhoz. utazás nem gond.
Holnap délután szopnék Nyiregyen, helyem sajnos nincs.