Diszkréten ismerkednék aktív bi férfival. Inkább a tőlem idősebbek érdekelnek, bi aktív, +40 max. 60-ig. Vagy nagyon férfias aktív, 35+-os. Heves vm ------ >Adatlap.
Hali sziasztok! Ha még nyiregyen vagytok szívesen taliznèk veletek
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 05. 04. csütörtök 13:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 04. csütörtök 13:54
Törölt felhasználó (4318932)

Sziasztok! Péntektől vasárnapig Nyíregyházán leszünk a feleségemmel.. Harmadiknak nagy intimmel keresünk pasit feleségem örömére
Sziasztok!Párt keresek ma a Tisza tónál poroszló,sarud,strandolás,napozás,lángosozás,szex smile Magas sportos nagy méretű pasival.
Sziasztok, szép napot mindenkinek! Nyíregyháza és környékén szeretnék ismerkedni!! 32 hetero pasi vagyok. Bízom benne hogy sikerül valakivel talizni! Írj privatba ha úgy érzed
Ma valaki Szabolcs megyében?
Biszex házaspárral ismerkednék Debrecen és környékén ápolt férfi vagyok utazni tudok
Nyíregyházán idősebb irányítani szerető párokat keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.

Sziasztok FIATAL pasit keresunk parommal akit kozosen szophatunk le
ma estere, ha helyed van meg jobb

Sziasztok FIATAL pasit keresunk parommal akit kozosen szophatunk le
ma estere, ha helyed van meg jobb

Most 7vegen ra ero pár van e itt ahol a feleseget meg dughatnam a ferje elott? hely kellene utazni tudok
Olyan hölgyet keressek aki nyalná a fenekem
Sub hajlamaimat kiélése céljából jóképű, sportos 50-es férfiként olyan fiatal lányt keresek, akinek nyalhatnám a fenekét. Az igazán jó az lenne, ha ő közben maszturbálva elélvezne, itt fontos lenne a valódi elélvezés (ezt az ánuszon érezni lehet), továbbá extra lenne a természetes szőrzet.....Mindezt viszonzás nélkül, akár ruhában is. Bármilyen furcsa, fontos az intelligencia, így elsősorban egyetemista lányokra gondolok. - egyéb szerepjáték is érdekel. Hely jó ha van, de mindent meg lehet oldani..
Sziasztok! Ma nap kb 14-15 óra körül lányt vagy párt keresek Berettyóújfaluban. Párok esetében akárcsak nézőként is rész vennék vagy akár be is szállhatok. Üdv: Normális 38 as férfi
Sziaszok!
Debrecen mellet,nyaralómban,ma este,szívesen fogadok,párt, vagy hölgyet,egyedül álló pasiként...
Főzés grill,jacuzzi,horgászat,lehetséges,bízom benne nem egyedül,üdv:Zsolt
Debrecen mellet,nyaralómban,ma este,szívesen fogadok,párt, vagy hölgyet,egyedül álló pasiként...
Főzés grill,jacuzzi,horgászat,lehetséges,bízom benne nem egyedül,üdv:Zsolt
Május 9. dél körülre bi párt keresnék, Hajdú Bihar és környéki megyékben. Utazni tudok.

Párt, hölgyet fogadnék ma este Eger mellett!
Sziasztok
Lányt vagy Párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni.
Minden jóba benne vagyok.
Hely van.
Csak akkor írj ha el is mersz jönni a találkozóra
Lányt vagy Párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni.
Minden jóba benne vagyok.
Hely van.
Csak akkor írj ha el is mersz jönni a találkozóra
Sziasztok!
Debrecen,vagy esetleg Nyíregyháza körzetében szívesen kényeztetnék egy masszázzsal pár hölgy tagját,tanult masszőrként. Esetleg cuckold is izgalmas opció lehet,akár a szabadban is. Intelligensnek tartott,kommunikatív ,sportos negyvenes pasi vagyok. Kérlek,hogy privátban írjatok!
Szép napot !
Péter
Debrecen,vagy esetleg Nyíregyháza körzetében szívesen kényeztetnék egy masszázzsal pár hölgy tagját,tanult masszőrként. Esetleg cuckold is izgalmas opció lehet,akár a szabadban is. Intelligensnek tartott,kommunikatív ,sportos negyvenes pasi vagyok. Kérlek,hogy privátban írjatok!
Szép napot !
Péter
Sziasztok. Szolnokról valaki? Várom üzeneteket

Debrecen Nagyerdőn párokat, lányokat keresek. Üdv Normális pasi