Sziasztok! Lányok? Párok? Hölgyek? Kölcsönös szimpátia estén csatlakozom szívesen elképzelésetek szerint. Részletek az adatlapomon! Kérlek olvassátok el feltétlenül. Köszönöm szépen!
Debrecenbe elhanyagolt férjet, férfias pasit orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen de masztiba is benne vagyok diszkréció, ápoltság adott és elvárt kor alkat nem számít. Én férfias mackós vagyok.
Helló
Sportos izmos nem tolakodó pasikat keresünk!

Sziasztok! Holnap Debrecenben az Aquaticumban leszek. Valaki az öltözőben lerendezne??
Sziasztok! 28 éves, nőies szub CD szolgálna domináns férfit. Leginkább az alárendelt szerep és a kemény bánásmód izgatna, nem baj az átlag feletti méret. Izmos, vagy telt, férfias testalkatú pasik jelentkezését várom (90kg+) elsősorban Borsod és Szabolcs megyéből

Sziasztok. Írjátok nekem ha akartok találkozni.
Sziasztok! Kedd este lányok, párok társaságát bővíteném. Helyem böszörményi úton van.
Sziasztok. Kíváncsi hetero Debreceni 36 éves srác vagyok aki szívesen ismerkedne, Debreceni olyan párral ahol a pár ffi tagja bi vagy kiváncsi hetero
Sziasztok!
Párral vagy hölggyel ismerkednék
Párral vagy hölggyel ismerkednék

Diszkréten ismerkednék diplomás aktív bi férfival. Inkább a tőlem idősebbek érdekelnek, aktív, +40 max. 60-ig. Vagy nagyon férfias aktív, 35+-os. Heves m ------ >Adatlap
Igényes NYIREGYHAZI pasi HÁZIBARÁT szerepet keres
Extrem potencia , kemény kitarto farok , sűrű sperma
Ha szivesen látnád ahogy barátnőd , feleséged megdolgozzák rendszeresen.
Diszkrét belvárosi ujjépitésű lakásban hely van.
Extrem potencia , kemény kitarto farok , sűrű sperma
Ha szivesen látnád ahogy barátnőd , feleséged megdolgozzák rendszeresen.
Diszkrét belvárosi ujjépitésű lakásban hely van.
Nyíregyházán irányítani szerető idősebb párt keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.
Sziasztok.
Ma este pár vágy pasi Debrecen?
Helyünk van
Ma este pár vágy pasi Debrecen?

Helyünk van

Sziasztok!Holnap jó idő esetén Pár ahol a férfi tag szereti nézni ha párját előtte dugják szopatják tele élvezik egy méretes szerszámmal,autóban szabadban a Tisza tónál.Poroszló,Sarud.
sziasztok! keresek kortól függetlenül életvidám párokat. 35 éves hetero srác vagyok. Korrekt, értelmes embereket keresek. utazni tudok, helyem van.
Sziasztok.
Ma vagy holnap este pár vagy pasi Debrecen?
Ma vagy holnap este pár vagy pasi Debrecen?

Sziasztok! Lenne egy kedves hölgy aki találkozna velem a hétvégén?
Sziasztok vannak-e itt olyan pasik akiket izgatna ha elötttuk dugnak meg a feleseguket? (cuckold)
Sziasztok adatlapunk alapján keresnénk
Sziasztok!
Van itt esetleg olyan pár akit izgatna cuckold esetleg cuckold creampie játék?
Kecskemét és környékén utazni tudok ha szükséges
Van itt esetleg olyan pár akit izgatna cuckold esetleg cuckold creampie játék?
Kecskemét és környékén utazni tudok ha szükséges