Valódi hús -vér nő vagyok. Az itt és a más oldalokon lévő férfiakról is lehetne hosszú gondolatsort írni.. semmi nem változik
(Ez egy válasz Manna Ventura üzenetére (2023. 03. 30. csütörtök 07:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 30. csütörtök 07:08

Nem tudjuk kinek a hibája, de pár éve sokkal több lány vagy pár élt aktív életet itt. Ami visszajelzés eddig eljutott hozzánk más pároktól, abban szinte kivétel nélkül az itt elharapódzó helyzetet tették felelőssé. A rengeteg kamu profil, magukat nőnek, vagy párnak kiadó szóló pasik, ami még a kisebbik rossz, mert ha telefonhívásra kerül a sor, rögtön felszívódnak. Ez tiszta sor. A nagyobbik gond inkább a valós párok, nők hozzáállása, hogy a levélre nem válaszolnak, pár levélváltás után, esetleg képcsere után szó nélkül felszívódnak. Ez a baj.
Sziasztok!Olyan kizárólag HETERO urat,fiút keresek aki totál puncimániás,szereti az amatőr izgalmas szexfilmeket,jó csajokat.
Szívesen nézne velem ilyen filmeket,akivel meglehet inni egy italt,jó társaság!Várom válaszod.Melegek kérem ne írjanak,helyem van!Pestmegyei igényes ápolt srác vagyok!Maximális diszkréció!
Szívesen nézne velem ilyen filmeket,akivel meglehet inni egy italt,jó társaság!Várom válaszod.Melegek kérem ne írjanak,helyem van!Pestmegyei igényes ápolt srác vagyok!Maximális diszkréció!
egyetértek Veled
(Ez egy válasz Manna Ventura üzenetére (2023. 03. 30. csütörtök 06:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 30. csütörtök 06:40

Kedves Adminok! Megint töröltétek egy hozzászólásunkat, persze megint nem kaptunk erről értesítést, hiába ezt kommunikáljatok. Amúgy meg most éppen mi baszta a csőrötöket? Senki nem személyesítettünk, nem mondtunk konkrétumot. Ez durva, öncélú, a kommunista időket idéző cenzúra.
Nem tudjuk kinek a hibája, de pár éve sokkal több lány vagy pár élt aktív életet itt. Ami visszajelzés eddig eljutott hozzánk más pároktól, abban szinte kivétel nélkül az itt elharapódzó helyzetet tették felelőssé. A rengeteg kamu profil, magukat nőnek, vagy párnak kiadó szóló pasik, ami még a kisebbik rossz, mert ha telefonhívásra kerül a sor, rögtön felszívódnak. Ez tiszta sor. A nagyobbik gond inkább a valós párok, nők hozzáállása, hogy a levélre nem válaszolnak, pár levélváltás után, esetleg képcsere után szó nélkül felszívódnak. Ez a baj.
(Ez egy válasz Porthos61 üzenetére (2023. 03. 29. szerda 16:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 29. szerda 16:56

Sajnos igen. De szerintem ez nem a mi hibánk... Adott a lehetőség a csajoknak is.
Kedves Adminok! Megint töröltétek egy hozzászólásunkat, persze megint nem kaptunk erről értesítést, hiába ezt kommunikáljatok. Amúgy meg most éppen mi baszta a csőrötöket? Senki nem személyesítettünk, nem mondtunk konkrétumot. Ez durva, öncélú, a kommunista időket idéző cenzúra.
sziasztok van olyan nő aki fiatalokal is szívesen foglalkozik. aki igen az kérem írjon privát
Sajnos igen. De szerintem ez nem a mi hibánk... Adott a lehetőség a csajoknak is.
(Ez egy válasz Manna Ventura üzenetére (2023. 03. 28. kedd 10:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma holnap Debrecen nagyerdőn keresek izgalmas párokat
Üdv Normális pasi

Nyíregyházán volna aktív pasi ?????
sziasztok ma reggel valaki Tiszaföldvár, Cibakháza környékén?
Sziasztok Tiszafüreden ki jön velem bicajozni útközben bármi megtörténhet ha te is akarod,írj és adok tel számot
Szabolcsban hellyel rendelkező párral ismerkednék és találkoznék.
Biszex házaspárral ismerkednék
Nyiregyháza környékén valaki szeretné kukkolni kocsiban a csajom?
Sajnos igen.
(Ez egy válasz Manna Ventura üzenetére (2023. 03. 28. kedd 10:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Itt? Csak pasik, meg kamusok!
Itt is csak pasik hirdetnek.
Nyíregyházán idősebb irányítani szerető párt keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.

Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
sziasztok ma dél környékén szolnok és környékén autókázok keresztbe-kasúl valaki esetleg egy fincsi talira? Utánna péntekig Cserkeszőlő írj privátban