Ma délelőtt ffit szeretnénk harmadiknak aki helyel rendelkezik
Írj rám privátban és mihelyst tudom küldöm a választ!
(Ez egy válasz badboy1221 üzenetére (2023. 04. 28. péntek 01:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!Ma este a Tisza tónál,Poroszló,Sarud,Párt keresek ahol a férfi tag szereti nézni ha egy méretes szerszámmal előtte,szopatják,dugják a párját,autóban,szabadban.
Kérésem elsőre talán furcsal lehet, de nem adom fel......Jóképű, sportos 50-es férfi keres olyan fiatal lányt, akinek hosszasan nyalhatná a fenekét. Az igazán nagyszerű az lenne, ha közben maszturbálva elélvezne, itt fontos lenne a valódi elélvezés (ezt az ánuszon érezni lehet), továbbá extra jó lenne a természetes szőrzet.....Mindezt viszonzás nélkül, akár ruhában is. Bármilyen furcsa, fontos az intelligencia, így elsősorban pl. egyetemista lányokra gondolok. - egyéb szerepjáték is érdekel. Hely jó ha van, de mindent meg lehet oldani.
Nőt , párt keresem
Nyiregyhazan
Hely van
Nyiregyhazan
Hely van
Nyíregyházán idősebb irányítani szerető párt keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.

Sziasztok mai nap szívesen fogadnék hölgyet,párt szolnoki lakásomon.
A swinger buliba lehet még jelentkezni?
(Ez egy válasz EnJoyMiskolc üzenetére (2023. 04. 26. szerda 22:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 26. szerda 22:10

Igen, pl. szervezik azt buli Debrecenben, ami volt március elején is (Nőnap előtt) és te is bejelentkeztél az állítólagos barátnőddel! Majd a buli napján jelezted a szervezőnek, hogy egyedül tudnál csak jönni!
A "szervező" mondta, hogy szóló pasiként is jöhetsz, mert éppen kevés lett a pasi! Te viszont sem párban, sem pedig szólóban nem jelentél meg, majd azt le sem mondtad aztán!
Szóval, ha közvélemény kutatási céllal kérdezed, akkor igen rendeznek!
És akkor........., bár még odébb van, de május 20-ára szerveződik újra egy társaság Debrecenben, ahol pároknak, csajoknak és MEGJELENŐ szóló pasiknak is lenne még hely! A bulit NEM én szervezem, csak egyik résztvevője vagyok, de "továbbítalak" a szervező felé, tőle kaphatod meg a további részleteket!

És akkor........., bár még odébb van, de május 20-ára szerveződik újra egy társaság Debrecenben, ahol pároknak, csajoknak és MEGJELENŐ szóló pasiknak is lenne még hely! A bulit NEM én szervezem, csak egyik résztvevője vagyok, de "továbbítalak" a szervező felé, tőle kaphatod meg a további részleteket!
Párt keresek 3 ashoz, privirezsolesz
Sziasztok!
Péntek este ápolt, igényes pasiként csatlakoznék párokhoz, hölgy örömére.
Sziasztok! Pár vagyunk, a hosszú hétvégére keresünk hellyel rendelkező Debreceni pasit egy hármasra.
Törökszentmiklós - Nyíregyhaza útvonalon autóskaland? Minden megoldás érdekel!
Lábfétis kedvelő hölgyeket keresek masszírozásra ,kényeztetésre.Ha magadra ismersz keress bizalommal.
NYIREGYHAZI pár keres CUCKOLDRA
kigyurt igenyes szolis kamagras pasit
Hely van
Csak igenyes pasik jelentkezeset varjuk
150/50/23 D mell holgytahunk kenyeztetesere
kigyurt igenyes szolis kamagras pasit
Hely van
Csak igenyes pasik jelentkezeset varjuk
150/50/23 D mell holgytahunk kenyeztetesere
Sziasztok ! Többesben tapasztalt, 33 éves, szóló, heteró férfi vagyok. Vasárnap este szívesen lennék fotós vagy néző párnál esetleg be is szállnék ha úgy alakul. Utazás nem gond. Privit Írj ! Üdv
Igen, pl. szervezik azt buli Debrecenben, ami volt március elején is (Nőnap előtt) és te is bejelentkeztél az állítólagos barátnőddel! Majd a buli napján jelezted a szervezőnek, hogy egyedül tudnál csak jönni!
A "szervező" mondta, hogy szóló pasiként is jöhetsz, mert éppen kevés lett a pasi! Te viszont sem párban, sem pedig szólóban nem jelentél meg, majd azt le sem mondtad aztán!
Szóval, ha közvélemény kutatási céllal kérdezed, akkor igen rendeznek!
És akkor........., bár még odébb van, de május 20-ára szerveződik újra egy társaság Debrecenben, ahol pároknak, csajoknak és MEGJELENŐ szóló pasiknak is lenne még hely! A bulit NEM én szervezem, csak egyik résztvevője vagyok, de "továbbítalak" a szervező felé, tőle kaphatod meg a további részleteket! (Ez egy válasz krbi01 üzenetére (2023. 04. 25. kedd 07:21), amit ide kattintva olvashatsz)

És akkor........., bár még odébb van, de május 20-ára szerveződik újra egy társaság Debrecenben, ahol pároknak, csajoknak és MEGJELENŐ szóló pasiknak is lenne még hely! A bulit NEM én szervezem, csak egyik résztvevője vagyok, de "továbbítalak" a szervező felé, tőle kaphatod meg a további részleteket! (Ez egy válasz krbi01 üzenetére (2023. 04. 25. kedd 07:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Pénteken napközben a Nyíregyházi vadasparknál töltök egy pár órát, valaki találkozna ott velem autóban??
Sziasztok. Holnap delutan szalok le Debrecenben, ha valaki szeretne inni egy kavet, nagyon szivesen csatlakoznek.
Sziasztok lányok,asszonyok.Webkamerás társam szex partnerem keresem kortól függetlenül. Ha elhanyagolt vagy esetleg nincs sok szabadidőd titkos vágyaid vannak amiket otthon nem kapsz meg vagy beszélnélgetnél esetleg el mondanád valakinek a vágyadeidat titkaidat én vagyok az. Szeretnék egy partnert akivel kizárólag interneten keresztül akár név nélkül arc diszkréten. skye rodger.rodger2
Sziasztok!