nyiregyháza valaki ??
Sziasztok! Párokat, illetve nőket keresek, akik kifejezetten szeretik a nagy és vastag intimet! Ha felkeltettem az érdeklődésed, írj bátran!
sziasztok akinek tetszenek a kepeim irjon nyugodtann not part keresek bekes vagy szolnok megyebol helyem van de utazom is
Január 18-21 között(ebben az intervallumba) Szoboszlón, 1-2 alkalommal, szex velünk -velem?
Tali, Debrecenbe is lehet vagy környéke... természetesen akció előtt.
Debrecenbe elhanyagolt férjet, férfias pasit orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen de masztiba is benne vagyok diszkréció adott és elvárt kor alkat nem számít. Én férfias mackós vagyok.
Aktív bi férfit keresek,40 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék! Kezdő bi is lehetsz, de csak aktív! Heves megye és környéke, hely ok

Sziasztok feleseget kényeztetnek a férje elott vagy vele közösen ha vannak itt? Hely kellene utazni tudok!
2 pasi párt keres Szabolcs megyében.
Hello! Nyíregyháza + 100 km körzetben találkoznék párral. Helyem sajnos nincs de utazni tudok.
Cserkeszőlőn, esetleg közelében, ma pár vagy pasi, aki a fürdőben isnerkedne?
Sziasztok ma taliznek egy bi pasival ha lenne kedved írj Debrecen! Szép napot
40es pasiként keresek méretes csupasz farkú pasit.
kézimunka s orál csinálnám s csak én - helyem van - szabolcs megye
diszkrécio adott elvárt - uzenetben viber szám adok
kézimunka s orál csinálnám s csak én - helyem van - szabolcs megye
diszkrécio adott elvárt - uzenetben viber szám adok
Ma kora reggel Debrecen és környékén térdelnék.
Január 18-21 között(ebben az intervallumba) Szoboszlón, 1-2 alkalommal, szex velünk -velem?
Sziasztok!
Szeretnék szervezni egy Swinger Party-t. A lényeg röviden, ezúttal Jász-Nagykun Szolnok megyében, a megyeszékhelyen Szolnokon lenne megtartva. Egyúttal szeretnék kialakítani, egy stabil swinger közösséget. Exkluzív, barátságos és teljesen diszkrét környezetben lennének megtartva az események. Érdekelne mennyi Lányt/Párt/Férfit hozna lázba egy ilyen esemény. Várok jelzéseket privát üzeneteket, amiben egy igen vagy egy nemmel jeleznétek, érdekel-e egyáltalán valakit az ötlet. Jelezzetek tehát, pl. Igen/lány.
Előre is köszi segítséget.
Szeretnék szervezni egy Swinger Party-t. A lényeg röviden, ezúttal Jász-Nagykun Szolnok megyében, a megyeszékhelyen Szolnokon lenne megtartva. Egyúttal szeretnék kialakítani, egy stabil swinger közösséget. Exkluzív, barátságos és teljesen diszkrét környezetben lennének megtartva az események. Érdekelne mennyi Lányt/Párt/Férfit hozna lázba egy ilyen esemény. Várok jelzéseket privát üzeneteket, amiben egy igen vagy egy nemmel jeleznétek, érdekel-e egyáltalán valakit az ötlet. Jelezzetek tehát, pl. Igen/lány.
Előre is köszi segítséget.
Nyíregyházi fiú nagyon sokmindent kipróbálna nőkkel, parokkal és fiúkkal is
Nyíregyházán irányítani szerető idősebb párt keresek.Vékony diszkrét fiú vagyok.

Szívesen leszopnálak és a popsim is olyan szűk, mint egy szűz lány puncia! Irj rám!

Szabaolcsi, hajdúsági pár ma ki ráér?
sziasztok ketten egy punciban doolgra nyitott párral ismerkednek! Hely kellene utazni tudnek!