Szilvia fürdő habparti 04.22.

Debreceni termalba/szaunaba tervez valaki menni a napokban?
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
NYIREGYHAZAN közös faszverés? Passziv aki szopna?
Vagy aktiv aki szopatna?
Hely van
Vagy aktiv aki szopatna?
Hely van
50éves hetero házaspár már müködő 3as 4es feláláshoz csatlakozna,vagy privát buliba is beszálunk
Sziasztok. Mi egy kövér pár vagyunk. Keresünk Nyíregyházán hellyel rendelkező fogadni tudó pasit vagy pasikat. Szexuális életünk szinesitésére. Szombaton napközbeni talihoz.
Debrecenbe elhanyagolt férjet, férfias pasit orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen de masztiba is benne vagyok diszkréció, ápoltság adott és elvárt kor alkat nem számít. Én férfias mackós vagyok
Sziasztok Péntek este ?
(Ez egy válasz AdryAtti18 üzenetére (2023. 04. 19. szerda 09:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok..
Hetvegere csinos vekony holgytagu parhoz csatlakoznek mindenki oromere
Hetvegere csinos vekony holgytagu parhoz csatlakoznek mindenki oromere
péntek este vagy egész éjszakára akár keresek párt hetero alapon Nyíregyházán

sziasztok feleseget dugnek szopatnek a ferje elott akit ez izgatná! Hely kellene utazni tudok!
Sziasztok, Nyíregyházán csajok, nők, hölgyek illetve párok kölcsönös örömszerzés céljából ma este? Hellyel rendelkezem, utazni tudok, diszkréció adott és elvárt

28 éves, nőies szub CD lenne domináns pasi játékszere. Izmos, vagy teltebb, férfias testalkatú pasik jelentkezését várom (90-100kg+), nem baj az átlag feletti méret
Elsősorban Borsod és Szabolcs megyéből, de ha tudsz utazni, akkor mindegy

NYIREGYHAZAN közös faszverés? Passziv aki szopna?
Vagy aktiv aki szopatna?
Hely van
Vagy aktiv aki szopatna?
Hely van
Párt , házaspár ki ma ráér? utazok, de hely is ok, privire
Vannak itt lányok/párok akik szívesen megfűszereznék a mai estémet Debrecenben?
Valaki Szabolcs megyében?
Szombaton ismét a Debreceni Aquaticumban leszek. Öltözőben tali??
Párok közeledését szívesen vennénk!
Sziasztok..
Parral szeretnék ismerkedni wink ahol a pasit a parjaval szopnank egyutt
Parral szeretnék ismerkedni wink ahol a pasit a parjaval szopnank egyutt