Honnan vagytok?
(Ez egy válasz zsozsabozsa üzenetére (2022. 12. 30. péntek 15:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 30. péntek 15:03

Ma este pár ki ráér!
Hely ok, de utazok is . elöszilveszterezünk. privire peti
Nyíregyházán idősebb párt keresek.Aranyos vékony fiú vagyok.
Ma este pár ki ráér!
Ma este pár ki ráér!
Szilveszteri sex bulit keresek. Esetleg párhoz is szívesen csatlakoznék.
Sziasztok
Ma délutánra vagy estére Lányt vagy Párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni.
Hely van Nyíregyházán.
Csak az írjon aki valóban találkozni is szeretne.
Ma délutánra vagy estére Lányt vagy Párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni.
Hely van Nyíregyházán.
Csak az írjon aki valóban találkozni is szeretne.
Debreceni párt keresünk egymás előtti szexre elsőkörben.
20cm vagy nagyobb farokméretű igényes pasit keresünk NYÍREGYHÁZÁN igényes 150/50/23 hölgytagunk rendszeres kielégítésére
Helyünk van.
Foto a holgyről adatlapon
Helyünk van.
Foto a holgyről adatlapon
Sziasztok. Szilveszterre keresnék kis kikapcsolódást, főleg Szabolcs megyében. Amennyiben jól sikerül, akár hosszú távra is terveznék. Mindenre vevő vagyok, könnyen alkalmazkodom

Aktív bi férfit keresek,40 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék! Kezdő bi is lehetsz, de csak aktív! Heves megye és környéke, hely ok
Sziasztok! Szilveszteri bulikát szervezünk, Miskolcon! 2 házaspár vagyunk. Hölgy tagok biszex beállítottságúak. Keresnénk még 1, max 2 párt,szintén biszex hölgytagokkal. PLUSSZ PASIT NEM KERESÜNK!!!!! Írjatok,privát üzenetet! Kellemes ünnepeket kívánunk mindenkinek! N&K
Van kedve ma napközben valakinek egy kis élvezkedésre? Nyíregyházán vagyok, szőrtelen intimmel.
Privát buli Almádiban
Dec 31 től rendezünk privát bulit egy családias környezetű helyen. Kaja, pia minden lesz, korlátlan fogyasztás.. Semmiért sem kell fizetni. Főleg párokat és nőket várunk. Privátban minden részlet. Bulizzuk át az év utolsó napját, éljük át minden kéjes vágyainkat. Csatlakozz te, ti is...
Dec 31 től rendezünk privát bulit egy családias környezetű helyen. Kaja, pia minden lesz, korlátlan fogyasztás.. Semmiért sem kell fizetni. Főleg párokat és nőket várunk. Privátban minden részlet. Bulizzuk át az év utolsó napját, éljük át minden kéjes vágyainkat. Csatlakozz te, ti is...
Köszönjük szépen a sok jelentkezést a szilveszteri bulira de megteltünk párokkal!
Akinek nem írtam vissza elnézést kérek!
Akinek nem írtam vissza elnézést kérek!
Tiszafüred és környékén ki cumizna élvezésig hely kell vagy autóban is oké
Sziasztok, Fiatal pasiként szívesen csatlakoznék hölgyek/ párokhoz. Utazni tudok.18/5 farokkal rendelkezem. Belső üzenetet várok. Telefonos elérhetőséget egyből tudok adni.
Debrecenbe elhanyagolt férjet, férfias pasit orálisan kényeztetnék (inkább én szopnék viszonzás nélkül) akár kölcsönösen de masztiba is benne vagyok diszkréció adott és elvárt kor alkat nem számít. Én férfias nagydarab pasi vagyok.
Bi pár társaságát keresem, ahol a férfi tag passzív, vagy Uni.
Ne raboljuk egymás idejét, ha nem gondoljátok komolyan.
Szabolcs és Hajdú megyében szeretnék " házi-barát" lenni.
Rólam, 34 éves, 185/90, humoros, ápolt, 18/5 intim méretű
Ne raboljuk egymás idejét, ha nem gondoljátok komolyan.
Szabolcs és Hajdú megyében szeretnék " házi-barát" lenni.
Rólam, 34 éves, 185/90, humoros, ápolt, 18/5 intim méretű
Sziasztok,
Női partnert keresek péntek délutáni szaunázáshoz Debrecenben.
Semmi perverz dolog, nem kell semminek történnie, csak társaságot keresek hogy ne egyedül menjek.
Akinek van kedve írjon nyugodtan.
Egy normális, intelligens pasi.
Női partnert keresek péntek délutáni szaunázáshoz Debrecenben.
Semmi perverz dolog, nem kell semminek történnie, csak társaságot keresek hogy ne egyedül menjek.
Akinek van kedve írjon nyugodtan.
Egy normális, intelligens pasi.
Nyíregyházán kedves idősebb párt keresek.Vékony diszkrét fiú vagyok.