Hellyel rendelkező, intelligens, ápolt srácot keresünk aki hétköznap nappal is ráér és tud fogadni minket. Olvass adatlapot is!
Csak akkor írj ha mindennek megfelelsz!

Csak akkor írj ha mindennek megfelelsz!
Sziasztok
Ma délutánra vagy estére Lányt vagy Párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni.
Hely van Nyíregyházán.
Csak az írjon aki valóban találkozni is szeretne.
Ma délutánra vagy estére Lányt vagy Párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni.
Hely van Nyíregyházán.
Csak az írjon aki valóban találkozni is szeretne.
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !

Sziasztok. Valaki most rá ér?
Sziasztok
Kifejezetten nagy, vagy extrém nagy mellű hölgyet keresek vagy esetleg olyan párhoz csatlakoznèk ahol a hölgy tagnak nagy cicije van.helyileg Nyíregyháza és vonzáskörzetében
Részleteket privátban!
Kifejezetten nagy, vagy extrém nagy mellű hölgyet keresek vagy esetleg olyan párhoz csatlakoznèk ahol a hölgy tagnak nagy cicije van.helyileg Nyíregyháza és vonzáskörzetében
Részleteket privátban!
Hello
150/50/23 csinos partneremmel (foto tarskeresos adatlapon)
Keresünk igényes ferfit hosszútávra házibarátnak, cuckoldra stb
Nyiregyháza
Helyünk van
Nyiregyháza
Helyünk van
Tiszafüred és környékén közös masztira keresek partnert hölgyek pasik párok írjatok
Sziasztok. Kalandot keresnék a héten, mindenben benne vagyok, Szabolcs megye

MI: Aktív bi férfit keresek,40 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék! Kezdő bi is lehetsz, de csak aktív! Heves megye és környéke, hely ok
Nyíregyházán ma volna jó méretű pasi?
Sziasztok!Szívesen találkoznánk szilveszterkor egy fogadni tudó szimpatikus párral. Szolnok és környéke.
Debrecenbe elhanyagolt férjet, férfias pasit orálisan kényeztetnék (inkább én szopnék viszonzás nélkül) akár kölcsönösen de masztiba is benne vagyok diszkréció adott és elvárt kor alkat nem számít. Én férfias nagydarab pasi vagyok.
Sziasztok!
Még mindig lenne hely szóval jelentkezzetek bátran aztán kiderül!
Szegeden tartandó szilveszteri házibuliba keresünk fiatal aktív hölgyeket akik nem riadnak vissza ha "véletlen szexbuliba" fordul át a dolog és még ilyen hozzáállású fiatal párokat is keresgélünk 18-35 életév között mivel 35-nél senki sem lesz idősebb!Női bi megengedett sőt....(lesz is rá igény smile ) ha szeretnél csatlakozni írj-írjatok!
Érdeklődni privátban!
Szóló pasikat köszönjük de nem keresünk!
Még mindig lenne hely szóval jelentkezzetek bátran aztán kiderül!
Szegeden tartandó szilveszteri házibuliba keresünk fiatal aktív hölgyeket akik nem riadnak vissza ha "véletlen szexbuliba" fordul át a dolog és még ilyen hozzáállású fiatal párokat is keresgélünk 18-35 életév között mivel 35-nél senki sem lesz idősebb!Női bi megengedett sőt....(lesz is rá igény smile ) ha szeretnél csatlakozni írj-írjatok!
Érdeklődni privátban!
Szóló pasikat köszönjük de nem keresünk!
Holnap Nyiregyen 11 körül keresek egy aktív pasit aki mer is talizni.
Úrnőm keresem az alábbi fantáziához! "Megérkezem! Csengetek, beengedsz! Ahogy beérünk mutatod hogy térdeljek eléd! Odahúzod a fejem a nadrágodhoz és hagyod hadd érezzem az illatod a nadrágon keresztül! Belenyúlsz a bugyidba, finoman megdörzsölöd az ajkacskáidat és az orromhoz tartod az ujjaidat, megszagoltatod velem őket! Majd hirtelen a számba teszed és megparancsolod hogy nyaljam le őket! Mielőtt beleélném magam szólsz hogy feküdjek a padlóra! Lassan leveszed a ruháid, átlépsz egyszer-kétszer rajtam hogy lássam a puncidat, majd a számra ülsz! Megparancsolod hogy nyaljalak, lassan, finoman! Irányítasz hogy nyaljam a puncid ajkacskáit, a csiklódat és a popódat is felváltva, többször is megfordulsz, majd a popsidat nyalatva de közben a csiklódat izgatva remegve elélvezel! Egy kicsit le is spriccelsz, érzem! Pihensz egy kicsit mielőtt leszállsz rólam, majd mondod hogy mehetsz, majd hívlak ha jönnöd kell! Én meg álló farokkal, puncinedvektől eláztatva mehetek haza....."
Sziasztok, Fiatal pasiként szívesen csatlakoznék hölgyek/ párokhoz. Utazni tudok. Belső üzenetet várok. Telefonos elérhetőséget egyből tudok adni.
Sziasztok. Mi egy kövér pár. Természetes intimel. Keresünk Nyíregyházán hellyel rendelkező fogadni tudó pasit, párt, nöt szexuális életünk szinesitésére.
Debrecenben vagy környèkén szopatna valaki?
Hello
Nyiregyháza
Helyünk van
Nyiregyháza
Helyünk van
Sziasztok.Hölgyet vagy párt keresek, aki szereti a kicsit különlegesebb játékokat is.Vibrik, dildók, tágítós játékok, fisting, kötözés, fenekelés, gyertya, mellpaskolás stb.Tapasztalat és fantázia van.Írj,ha szereted vagy kiprobálnád valamelyiket.