Nyíregyházán aktív-uni srác/pasi??
Szolnokon Ma találkoznék idősebb férfiaval, akit nem zavar ha kezdő vagyok. Hely fontos hogy legyen. Szeretnék farkat érezni a számban és ha odajutunk a popómba is
Zömök testalkatom van, férfiasan szőrös, 28 éves srác. Diszkréció fontos.

Teleélvezett puncit szeretnék kinyalni! Bárhol, bármikor!
Nyíregyházán kedves bevállalós párokat keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.

PERSZE!!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 06. 28. kedd 09:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 28. kedd 09:20
Törölt felhasználó (4661907)

Sziasztok, hellyel rendelkező párt keresnék, a párommal de csak 2022 07 16 -tól. Addíg nem leszünk . Nyaralás- pihenés stb.... tehát utána. Priviben
Manna ventura irasa az IGAZ!!!!!!!
(Ez egy válasz kivancsi pár69 üzenetére (2022. 06. 27. hétfő 15:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 27. hétfő 15:31

Nem szoktam mások vitáiba beleállni de Anikó tényleg létezik...és csaj....méghozza jo csaj! Sajnálom ha csalódást okoztam?!
Nyíregyháza és környékén keresek valakit,aki szeret szopni.
Holnap délelőtt Nyíregyházán és környékén keresek valakit,aki szeret szopni.
Szép napot Mindenkinek! Ma (06.28.)vagy honap (06.29) egész nap, napközben, ill. este/éjjel, Szolnok környékét kocsival útbaejtő, fiatal, szexi Hölgytagú Pár... ? Akik bármilyen feltétellel megengednék, hogy akár csak végignézzem Őket szex közben, autójukban, természetben...Ápolt, intelligens, igényes, jó méretű Férfiként keresek... Nem vagyok értetlen, tolakodó... csak amit Ti szeretnétek/megengedtek..
Sziasztok.Holnap vagy holnapután napközbeni találkozóra keresek hölgyet vagy párt.
Igényes aktiv szortelen pasit keresek aki rendszeresen szopatna egy passziv pasit.
Nyiregyhazan
Hely ok.
Nyiregyhazan
Hely ok.
Sziasztok, hellyel rendelkező párt keresnék, a párommal de csak 2022 07 16 -tól. Addíg nem leszünk . Nyaralás- pihenés stb.... tehát utána. Priviben
Debrecenbe keresek olyan pasit akit elhanyagol az asszony vagy régen volt szex. Kölcsönös maszti orál. Vagy ha csak megszopatna és élvezne egy jót utána mindenki megy dolgára abba is benne lennék.
Sziasztok
Köszi
Legyen szép a napotok
Ani (Ez egy válasz kivancsi pár69 üzenetére (2022. 06. 27. hétfő 15:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 27. hétfő 15:31

Köszi

Legyen szép a napotok

Ani (Ez egy válasz kivancsi pár69 üzenetére (2022. 06. 27. hétfő 15:31), amit ide kattintva olvashatsz)

Nem szoktam mások vitáiba beleállni de Anikó tényleg létezik...és csaj....méghozza jo csaj! Sajnálom ha csalódást okoztam?!
Sziasztok!
Debrecenben, vagy a környékben van olyan pár, aki ismerkedne egy negyvenes, független férfivel? Autóm és helyem van, így mobil vagyok a talihoz, de a találkák is megoldottak. Fotó cserélgetők, levelezgetők, kérlek kíméljetek! Nem kérek én sem és nem is húzom senki idejét. Találkozunk egy nyilvános helyen, ha van szimpátia, tudjuk folytatni az ismerkedést, ha nincs... mindenki keresgél tovább. Akár ma este is benne vagyok egy rövid ismerkedésben!
Debrecenben, vagy a környékben van olyan pár, aki ismerkedne egy negyvenes, független férfivel? Autóm és helyem van, így mobil vagyok a talihoz, de a találkák is megoldottak. Fotó cserélgetők, levelezgetők, kérlek kíméljetek! Nem kérek én sem és nem is húzom senki idejét. Találkozunk egy nyilvános helyen, ha van szimpátia, tudjuk folytatni az ismerkedést, ha nincs... mindenki keresgél tovább. Akár ma este is benne vagyok egy rövid ismerkedésben!

szabolcs megyében házibulit rendezünk,párok pasik?ki szeretne részt venni?
Hétvégén szopatnék szabadban ha érdekel írj és odamegyek ki szabadba.. Puszi
Üdv! Nyíregyházi negyvenes mackós bi pasi aktív pasit keres a környékről rendszeres találkozásra! Elsősorban orálra keresek de benne vagyok másba is! Minden megoldással!
A következő fotósorozatunkhoz lányt keresünk aki segítene nekünk, vagy akár be is szállhat, hogy Őt is megörökíthessük az utókornak.

szabolcs megyében házibulit rendezünk,párok pasik?ki szeretne részt venni?