Debreceni srácokat keresek. Akár a természetben is....

Sziasztok! Debrecenben vagy a környékén van olyan pár, aki szívesen ismerkedne egy független 40-es férfivel? Saját lakásom van, így a hely nem okoz gondot, de mobil vagyok, utazni is tudok. Képet nem kérek és nem küldök! Találkozzunk valahol személyesen, és meglátjuk meg van-e a szimpátia. Ha mégsem, elválunk és mindenki keresgél tovább...
Ma este is szívesen találkozom!
Ma este is szívesen találkozom!
Szabolcs megye ?
Csupasz jó méretű pasit keresnék -én 40es pasi
én verném szopnám farkad - hely van - diszkréció adott elvárt
Csupasz jó méretű pasit keresnék -én 40es pasi
én verném szopnám farkad - hely van - diszkréció adott elvárt
Pár ma ki ráér nyiregy, debrecen vonal. privire
Ma estére akár hajnali órákra keresek olyan párt akik szívesen fogadnának harmadiknak egy 30as jóküllemü ápolt pasit! Mondok- Kisvárda - Nyíregyháza vonalon!
Ápolt, fiatal fiút keresek masztira. Viszonoznod nem kell, csak kiélvezned. Nyíregyháza környékén.
Július 24. 25 hétvégén Debrecenben vagyunk. Szombat este múzeumok éjszakáján igényes csinos pár, vagy bevállalós pasi társaság aki fogadni tudna?
Estefelé nagyerső valaki?
Sziasztok, ma estere keresek a felesegemnek nagy intimmel pasit.. Csak kettesben, mivel en ejszaka dolgozom.. smile ha erdekel teloszammal uzenetet irj
Sziasztok nagy mérettel rendelkező pasiként hölgyet keresek.... holnap délután.... valaki???
Sziasztok
Ma pár házaspár szabolcs, hajdú megyéből ki ráér?pirivre hely ok, utazok is
Vasárnap hajnalban lessz szabad hölgy!
Sziasztok!Hajdú-Bihar, Mindkét részről biszex párt keresek szimpátia alapú, érzéki szexre, akiknek hozzám hasonlóan fontos nagyon,hogy mindenki élvezi mindenkivel....
Sziasztok! Ma délután Nyíregyházán szopatnék,viszonzás sem kizárt!
Sziasztok.Pár keresek ma közöz nudizás,fürdőzés szex autós kaland.Esti fördőzős szexre is.Heves Megye Tisza tónál.Magas sportos nagy farkú pasi
Szimpatikus utazni tudó bisex női tagú párt keresünk ma estére lányos játékokra elsősorban.Több info privátban!
Sziasztok. Nyáron megyünk Hajdúszoboszlóra, keresek kb 44 évesig férfit aki fürdés közben ekcsábítaná, udvarolgatna a feleségemnek. 39 éves, 60 kg 165 cm. Írjon aki fog menni.
Sziasztok.Bi férfi tagu párral ismerkednék,de írhat bárki,aki szeret cumizni.
Ma este lenne nyíregyházi aktív férfi?