sziasztok vannak e itt olyan pasik akit izgatná ha elotte használjak dugjak a feleseget? Hely kellene utazni tudnek!
Holnap pénteken cumiznék debrecenben diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
Hajdú-Biharban a lakásodon, hétköznap délelőtt ha szeretnéd hogy megmaszírozzalak, és a végén kézzel vagy szájjal elélveztesselek, csak szólj.
Hölgyek, párok -Karcag - Debrecen vonzáskörzete? Diszkrét laza kapcsolatot keresek.
Nyíradonyból van itt valaki? Vagy a szűk környékéről? Diszkréció nagyon fontos!! Írj nyugodtan

Hölgy vagy Pár egy óra múlva a csonka toronynál Berettyóújfaluban?
Keresek egy fiatal, 20 év körüli srácot, aki szeretné hogy a térdemre fektessem és elfenekeljem, utána pedig nagy kedvvel szopna.
Kisvárda környékén valaki ismi?
Hölgy vagy Pár napközben Berettyóújfaluban Csonka toronynál?
Sziasztok. Ápolt igényes ferfi vagyok vastagabb kitartó intim szerszammal. Parokat fogadnék gyönyörű szép jakkuzis szaunás nyaralómba huncutkodni kikapcsolódni ..akar több part is barati tarsasagokat ..stb ..Szarvason
Sziasztok Debrecenben ismerkednék hölgyekkel, akár alkalmi vagy hosszú távra is ,én 190 magas vékony 37 éves srác vagyok.
Hölgy vagy Pár egy óra múlva Biharkeresztesen a tónál?
Jön Hölgy vagy Pár Berettyóújfalu csonka toronyhoz? 29 éves magára igényes pasi vagyok
Hölgyet keresek Szabolcsból
Sziasztok.
Lenne kedve Hölgynek vagy Párnak péntek délelőtt vagy szombat délután találkozni Velem Debrecen és környékén? A főbb adatok és pár kép megtalálható rólam a társkereső adatlapomon, de privátban minden kérdésre szívesen válaszolok.
Mindenkinek sikeres keresést!
Lenne kedve Hölgynek vagy Párnak péntek délelőtt vagy szombat délután találkozni Velem Debrecen és környékén? A főbb adatok és pár kép megtalálható rólam a társkereső adatlapomon, de privátban minden kérdésre szívesen válaszolok.
Mindenkinek sikeres keresést!
Sziasztok! Hölgy vagy Pár megy ma Berettyóújfaluba ,,herpályi” csonka toronyhoz? 29 éves magára igényes pasi vagyok
Sziasztok délután Újfehértón keresem hölgy vagy pár társaságát.
Szombaton keresek alkalmi biszex kapcsolatot Debrecenben vagy Hajdúszoboszlón.
Elnézést, lemaradt max 42éves korig keresünk!
(Ez egy válasz CsabiIza012 üzenetére (2025. 05. 14. szerda 02:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 05. 14. szerda 02:52

Sziasztok, május 17től-22ig keresnénk jó méretű pasit, pasikat, párokat / párnál nem a méret számit/Nyíregyháza,Debrecen környéken! Csak aki, akik tudnak fogadni minket..
Szombat dèlután a debreceni Aquaticum textil mentes szaunájában leszünk. Intelligens, igènyes párok, fèrfiak közeledèsèt szívesen fogadjuk!