Debrecenben cumiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
Keresek olyan hetero urat aki tele élvezne a barátnőm bugyiját,velem együtt,csak hoki,olyan srácok urak irjanak akiket izgat a tanga bugyi,fehérneműk és szeretik a punci illatú bugyikat,csak komolyak irjanak elérhetőséggel.Helyem van Pestmegyében!Fiatal igényes ápolt srác vagyok!
Holnap délután 2 óra körül nyíregyen hölgy aki találkozna ? Prívátban írj
hétköznap reggel vagy késő délutáni órákban nyiregyi állomás és környékén szopnék, helyem nincs, ha neked van, vagy autó az megfelel.
Sziasztok.8án valaki valaki az Orosi körförgónál napközben.?
Szia! 47 eves pasi vagyok. Nyiregyen most van időm szexrr
(Ez egy válasz skorpio74 üzenetére (ma 15:55), amit ide kattintva olvashatsz)
szabolcsi pár va ffi?viber 70 3747733
Nyiregyi bi vagy meleg pasi hellyel most?
Sziasztok!
Debrecen, Nyíregyháza környékén lenne olyan fotós fiú, aki szexi képeket csinálna hölgytagunkról?
Debrecen, Nyíregyháza környékén lenne olyan fotós fiú, aki szexi képeket csinálna hölgytagunkról?
Október 27. és November 2. között Hajdúszoboszlón a Silver Hotelben ismerkednénk....
Sziasztok.
Enyhe bi hajlammal,párhoz csatlakoznék Jászberény környékén
Enyhe bi hajlammal,párhoz csatlakoznék Jászberény környékén
Szolnokról valaki ismerkedni?
Sziasztok! Hajduszoboszlón talalkoznék hellyel rendelkező sráccal,párral,transzival.
Sziasztok. Tiszafüred és környékén csatlakoznék párhoz mindenki örömére.
Szívesen ismerkednék 40 év feletti bi/hetero férfival, aki szeret aktívkodni,daddy típusok jönnek be, szőrösek, picit pocakosak, férfiasak. Bi passzív vagyok. Helyem van, Eger. Írj!
Nyírbator környékén keresek párt, hölgyet, akit lehet kukkolni, a hölgyet masszírozni, simogatni, kényeztetni. Akár nálam is.
Debrecenben most nem er ra esetleg valaki?
Sziasztok!
Adatlapunkon leírtak alapján ismerkedünk párokkal, lányokkal, férfiakkal. Találkozzunk akár már ma este. Helyünk van!
Adatlapunkon leírtak alapján ismerkedünk párokkal, lányokkal, férfiakkal. Találkozzunk akár már ma este. Helyünk van!
Sziasztok kinek élvezhetnék a szájába ha szeretnél egy jót cumizni írj utazni tudok
Sziasztok! 8-án, szerda délután/este szeretnék találkozni párral, hölggyel, hetero férfiként Debrecenben vagy környékén!