Augusztus 8-9 Hajdúszoboszló kamionos találkozón tali valaki? Párok lányok akár bi fiúk? Pár férfi tagja lesz jelen tőlünk.
Párt keresek, akár szabadtéri szexre is.
Én intelligens, ápolt, diszkrét, fiatalos pasi vagyok. Hajdú, Szabolcs, Borsod, Heves megyéből. Utazni tudok.
Én intelligens, ápolt, diszkrét, fiatalos pasi vagyok. Hajdú, Szabolcs, Borsod, Heves megyéből. Utazni tudok.
Debrecenben cumiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
sziasztok olyan nyitott párral ismerkednek ahol a ferjet izgatna ha használják kényeztetik a nejet! Hely kellene utazni tudnek!
Sziasztok. Még mindig keresek adatlapom alapján!
Ma este Nyiregyen valaki a számba engedné ?
Sziasztok szép napot mindenkinek! Hölgy vagy esetleg pár rendszeres találkozásra? Eléggé kitartó és potens vagyok
Szolnok mellett esetleg csajszi vagy R.falvàn aki szeretne szopni vagy farkát verni ? Szabadban vagy valami kevésbé forgalmas helyen ... írj ràm
Kar,hogy nem láttam hamarabb.Ha esetleg lenne még igény részetekről hasonló dologra,én szívesen ismerkednèk veletek.
(Ez egy válasz MILF69 üzenetére (2025. 07. 28. hétfő 08:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 07. 28. hétfő 08:04

Sziasztok! A páromnak keresünk 29-én kedd estére 1-2 összeszokott, intelligens, lehetőleg vastag srácot. Tudunk fogadni!
Írtam .
(Ez egy válasz sancika2712 üzenetére (ma 04:33), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 04:33

Jaszberényben keresünk párommal aktív bisex pasit 45éves korong mindkét fél örömére.F44/L35 Helyünk most nincs
Ez elég tág meghatározás.
Nyugati elkerülő felüljáró alatt, gyakran van akció.
(Ez egy válasz skyskysky üzenetére (ma 09:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Nyugati elkerülő felüljáró alatt, gyakran van akció.

Sajnos nem találtam még, valamit lehet nem jól csinálok…
(Ez egy válasz Drmcpl üzenetére (2025. 08. 02. szombat 10:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Szeretek felöltözött nők előtt meztelenre vetkőzni. Kíváncsi nőknek vetkőznék Debrecenben vagy környékén.
Sziasztok ma 14:00 után valaki cumi pláza Nyíregyháza
Nyíradonyban vagy közelében keresek hölgyet, diszkréció fontos!
A Tiszavasvári üdülőben pár vagy nő van?
Tali?
Tali?
Tegnap délután jó volt a Debrecen felé levő szervíz úton

Jaszberényben keresünk párommal aktív bisex pasit 45éves korong mindkét fél örömére.F44/L35 Helyünk most nincs