Házaspárt, párt fogadnánk.

Most aktiv pasi aki szopatna?
.
.
Sziasztok ma estére keresnénk egy párt vagy egy bi fiút ! Debrecenben van helyünk mi egy átlagos ápolt kicsit teltebb pár vagyunk ! Csak az írjon aki el is jön köszönjük kellemes napot !

Törölt felhasználó (1117722)

Sziasztok
Sziasztok ha Nyiregy környéki husos telt hölgy vagy irj rám!!
Sziasztok
(Ez egy válasz paros38-42 üzenetére (2022. 06. 03. péntek 07:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok Nyék to part
(Ez egy válasz Manna Ventura üzenetére (2022. 06. 02. csütörtök 13:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok.
Ma estére keresünk,helyünk van és utazni is tudunk
Ma estére keresünk,helyünk van és utazni is tudunk

Sziasztok. Mi egy kövér pár vagyunk. Keresünk hellyel rendelkező fogadni tudó pasit, pasikat vagy párt szexuális életünk szinesitésére. Nyíregyházán vagy nem túl messze. Hétvégente érünk rá napközbeni talihoz.
Sziasztok! A nyéki!
(Ez egy válasz Manna Ventura üzenetére (2022. 06. 02. csütörtök 13:15), amit ide kattintva olvashatsz)
A szombati napra keresem partnerem hölgy/pár személyében.
Reggel vagy késő délutáni órákban a nyiregyi állomáson vagyok megtalálható, aki szeretne egy cumit
Nyíregyházán kedves bevállalós párokat keresek.Aranyos vékony fiúka vagyok.

Senkinek nincs kedve most hancúrozni?
szabolcs megyei pár vagy hajdusági ha van irjon, hely ok, de utazok is privire
Szívesen mennek ma én is
Tiszafüreden holnap délelőtt közös masztira valaki helyem van hölgyek párok írjatok esetleg vékony fiúk
Debrecenhez legközelebb hol van szabadtéri nudi?
Ma délután Debrecenbe hölgy vagy pár akiknek lenne kedve egy sportos 38 éves pasihoz?
Sziasztok. Debrecen környékén autóban szopatnék!