Akkor megpróbáljuk a lehetetlent...
Szombat este kellemes eltöltéséhez keresünk szimpatikus bisex női tagú párt, egyenlőre csak fogadni tudunk. Több infó privátban.
Szombat este kellemes eltöltéséhez keresünk szimpatikus bisex női tagú párt, egyenlőre csak fogadni tudunk. Több infó privátban.
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Debrecenbe elhanyagolt férjet, férfias pasit orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen de masztiba is benne vagyok diszkréció, ápoltság adott és elvárt kor alkat nem számít. Én férfias mackós vagyok.
Sziasztok! Párt,Lányt keresek autós kaladhoz Debrecen és környéke.
Sziasztok! Lenne valaki aki megmasszírozna egy párt? Hölgyek előnyben..
Sziasztok bi párt keresek Szabolcsbol
Sziasztok!
Május 13 Debrecen Főnix csarnok Macskák musical 14:30-as előadás. Lesz innen még valaki esetleg azon az előadáson?
Május 13 Debrecen Főnix csarnok Macskák musical 14:30-as előadás. Lesz innen még valaki esetleg azon az előadáson?

Sziasztok!
Diszkrét,ápolt pasiként péntek este párokhoz csatlakoznék hölgy örömére.
Nyìregyháza-Kisvárda
Diszkrét,ápolt pasiként péntek este párokhoz csatlakoznék hölgy örömére.
Nyìregyháza-Kisvárda
Sziasztok! Kinek lenne helye Debrecenben vagy környékén? Bármilyen megoldás szóba jöhet....
Párokat és izmos pasikat keresünk

Tiszafüreden szopni szerető társat keresek közös bicajozáshoz csajok előnyben
Sziasztok. Ma valaki du Karcagon? Bármi szóba jöhet!
Aktiv pasit keresek aki szivesen szopatna , dugna egy igényes Nyiregyhazi passzivot.
Hely van
Hely van
Nyíregyházán aktivot keresek...
NYIREGYHAZAN párt keresem!
Igényes potens teljesen szortelen kamagras pasi vagyok
Hely van 0-24
Igényes potens teljesen szortelen kamagras pasi vagyok
Hely van 0-24
Sziasztok! Magányos Nyiregyi hölgyet keresek titkos tartós kalandra! Teltség nem akadály! Irj nyugodtan
Biszex kapcsolatot keresek házaspárral
Sziasztok! Szerda 12 óráig ki szopatna meg?
Sziasztok!
Ápolt, diszkrét pasiként péntek este párokhoz csatlakoznék hölgy örömére.
Nyíregyháza-Kisvárda
Ápolt, diszkrét pasiként péntek este párokhoz csatlakoznék hölgy örömére.
Nyíregyháza-Kisvárda
Diszkréten ismerkednék diplomás aktív bi férfival. Inkább a tőlem idősebbek érdekelnek, bi aktív, +40 max. 60-ig. Vagy nagyon férfias aktív, 35+-os. Heves m ------ >Adatlap.