Szexre keresek hölgyet, párt! Sok minden érdekel!
buli is érdekel
Párt keresek Szabolcs megyében.
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Diszkréten ismerkednék diplomás (orvos, ügyvéd stb...) aktív bi férfival. Inkább a tőlem idősebbek érdekelnek, bi aktív, +40 max. 60-ig. Vagy nagyon férfias aktív, 35+-os. Heves vm ------ >Adatlap
Sziasztok! Kedves közvetlen társaságot keresek!

Párt keresek 3 asra hely ok, de utazok is, privire
sziasztok 38 éves debreceni pár vagyunk lányt keressünk lányos játékokra ma estére helyünk van pártól se zárkozunk el.

Sziasztok!Intelligens izmos pasikat keresünk

Holnap az az 05 29. kora reggel Debrecenbe a vekerin térdelnék.
Diszkréten ismerkednék diplomás (orvos, ügyvéd stb...) aktív bi férfival. Inkább a tőlem idősebbek érdekelnek, bi aktív, +40 max. 60-ig. Vagy nagyon férfias aktív, 35+-os. Heves vm ------ >Adatlap
Sziasztok. Valaki mainap rá ér? Kíváncsi ápolt fiatal srác vagyok
sziasztok! keresek kortól függetlenül életvidám párokat. 35 éves hetero srác vagyok. Korrekt, értelmes embereket keresek. utazni tudok, helyem van.
Nyíregyháza és környékén valaki akit le lehet szopni, számban élvezhetsz. Párokhoz is szivesen csatlakozom, leszoplak a párod előtt vagy vele közösen
Sziasztok. Mi egy kövér pár vagyunk. Keresünk Nyíregyházán helyel rendelkező fogadni tudó pasit. Szexuális életünk szinesitésére.
Hölgyet keresek szexre és közös lazulásra! Párokat is keresek kellemes időtöltésre!
sziasztok 38 éves debreceni pár vagyunk lányt keressünk lányos játékokra ma estére helyünk van

Erre nincs sok esély én is ilyesmit keresek kis +-al
(Ez egy válasz Damien32 üzenetére (2023. 05. 27. szombat 15:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 27. szombat 15:53

Este Nagyerdő stadion környék pár hölgytagját szopatnám akár a párja előtt is .
Este Nagyerdő stadion környék pár hölgytagját szopatnám akár a párja előtt is .