sziasztok most 7vegen ra ero párt keresnek ahol a holgyet használhatnam a ferje elott (cuckold) Hely kellene utazni tudok!
Sziasztok! Idős, vékony, nem telt pár társaságát keressük. Nem levelezni szeretnénk, hanem találkozni. 50+-os korosztály előnyben. Püspökladány környékéről. Szívesen utazunk.
Igényes 196cm magas teljesen szortelen igenyes pasi ismerkedne
Nyiregyhazan helyem van
Nyiregyhazan helyem van
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.

Ma valaki Szabolcs megyében?
Nyiregyen v környékén keresek párok ahol mind2 félt dughatom vagy egymás elött dugnám öket!
Sziasztok Debrecenben jovoheten (július 17-21) hétfőtől péntekig napközben (8-15:30) mindegyik nap van helyem megoldom hogy ráérjek! Keresek hölgyeket párokat akikkel jól érezhetem magamat !
Sziasztok!
Szombaton este Berekfürdőn strandolunk…
Szívesen ismerkednénk egy szimpatikus párral.
Szombaton este Berekfürdőn strandolunk…
Szívesen ismerkednénk egy szimpatikus párral.
sziasztok 38éves debreceni pár vagyunk lányt keresünk lányos játékokra pártól se zárkózunk el.

Sziasztok!
Párokkal, Hölgyekkel ismerkednék hetero alapon.
Diszkrét, kedves, figyelmes pasi vagyok.
Hajdú és Borsod megye.
Párokkal, Hölgyekkel ismerkednék hetero alapon.
Diszkrét, kedves, figyelmes pasi vagyok.
Hajdú és Borsod megye.
AKTIV PASIT keresek!
Nyiregyhazan hely van.
Igenyes magas szortelen passziv vagyok
Nyiregyhazan hely van.
Igenyes magas szortelen passziv vagyok
Ha valaki lemaradt valamilyen oknál fogva Vasárnap s folytatjuk smile Sziasztok.Szombaton délután telkemen a Tisza tónál ,nudizunk,napozunk,hűsölünk a medencében.Eddig egy hölgytaggal és egy párral.Még egy pár ,Nő csatlakozását szívesen vennénk.
Holnap ès holnapután hajdúszoboszlónleszünk ! Párok ismeretsègèt keressünk ,leveleketprivátba.
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen is vagy ha csak szeretné hogy masztizzunk az is oké, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós pasi vagyok
Igényes 196cm magas teljesen szortelen igenyes pasi ismerkedne
Nyiregyhazan helyem van
Nyiregyhazan helyem van
Sziasztok ! Többesben tapasztalt, 33 éves, szóló, heteró férfi vagyok. Szombat este szívesen lennék fotós vagy néző párnál esetleg be is szállnék ha úgy alakul. Utazás nem gond. Privit Írj ! Üdv
Sziasztok vasárnapi zempléni kiránduláshoz keresek hölgyet, Debrecenből indulok autóval
Hölggyel találkoznék!