Sziasztok! Igényes, fiatal párokkal, lányokkal beszélgetnék, akár találkoznék. Nem volt még tapasztalatom hármasban. Fiatal, igényes fiú vagyok(19). Vannak képeim is.
Diszkréten ismerkednék aktív bi férfival. +40 max. 60-ig. Vagy nagyon férfias aktív, kezdő is. Heves vm, Eger, helyem van ha úgy alakul....
Nyíregyházán nagyobb méretű lenne????
Mátészalka környéki hölgy van?
Ma késő esti talira keresünk 30-50 közötti utazni tudó srácot!
Telt alkatú és/ vagy idősebb strapon illetve facesitting kedvelő hölgyet keresnék
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit bő nyállal orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen (de inkább én szopnék) de masztiba is benne vagyok, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós pasi vagyok.
Sziasztok,
27 éves srácként, lányt vagy párt keresek az adatlapom szerint.
27 éves srácként, lányt vagy párt keresek az adatlapom szerint.
Hölgy, pár?
Sziasztok Kedves Társkeresők!
Debrecenből, kis kitérővel, Budapestre utazom ma. Kb 19:30-kor indulok. Szívesen elviszek bárkit az oldalról. Köztes pontokon is fel tudlak venni Téged, Titeket.
További szép napot, estét!
Debrecenből, kis kitérővel, Budapestre utazom ma. Kb 19:30-kor indulok. Szívesen elviszek bárkit az oldalról. Köztes pontokon is fel tudlak venni Téged, Titeket.
További szép napot, estét!
van itt strapon kedvelo no vagy par??
Igényes pasit keresünk HÁZIBARÁT szerepre
Csinos 150/55/24 szoke D -mell barátnőmmel
Helyünk van Nyiregyházán
Csinos 150/55/24 szoke D -mell barátnőmmel
Helyünk van Nyiregyházán
Diszkréten ismerkednék aktív bi férfival. +40 max. 60-ig. Vagy nagyon férfias aktív, kezdő is. Heves vm, Eger, helyem van ha úgy alakul....
Fiatal 19 éves Berettyóújfalusi srác vagyok mindenre nyitott ha van elképzelésetek írjatok.
Nyíregyházán idősebb érzéki párt keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.

Ma párt keresek Szabolcs megyében.
sziasztok ketten egy punciban dologra nyitott párokkal ismerkednek ha vannak itt? hely kellene utaznbi tudok!
Ma, fiatal magyar párral ismerkednénk nyíregyházán.
Sziasztok. Mi egy kövér pár vagyunk. Keresünk hellyel rendelkező fogadni tudó pasit vagy pasikat, nöt szexuális életünk szinesitésére. Nyíregyházán. Utazni tudunk eszerü távolságon belül. Hétvégente érünk rá napközbeni talihoz.
Sziasztok. Hajduhadhazon keresek kalandot
irj ha van otleted