Szolnok mellett, fiuval kalandoznek
Sziasztok! Debrecen-Nyíregyháza környékén van “lazább” hetero vendégkörrel rendelkező szálloda, panzió? Megszállnék egy éjszakára. És nem baj ha jól telik az este. Esetleg wellnes részleg nem hátrány.
45 éves sportos férfi
45 éves sportos férfi
Szombat estére pasit, pasikat keresünk. Gyertek!

DD -mell Nem rég szült női partagunk
HAZIBARATOT keres
150/50/24 szoke
NYIREGYHAZIT keresunk
HAZIBARATOT keres
150/50/24 szoke
NYIREGYHAZIT keresunk
Sziasztok!Idős 55+biszex pasit keresünk holnap Debrecenben
Nyíregyházán érzéki idősebb párt keresek.Aranyos vékony fiú vagyok.

Üdv! Sportos Nyíregyházi 40-es HETERO férfi vagyok. Ápolt vidám elhanyagolt Hölgyet keresek kortól alkattól függetlenül szabadidőnk kellemes eltöltésére Szabolcs-Hajdú megyéből. Valamint igényes párhoz csatlakoznék Hetero alapon kizárólag a Hölgy örömére. Alkalmi de hosszútávú diszkrét kötetlen kapcsolatot szeretnék igényes szeretkezéssel fűszerezve. Napközben, esténként, vagy akár hétvégén is ráérek. Elérhetőségem: Privát Üzenetben!

Sziasztok!
Párt vagy ffi t keresünk!
Csinos feleségem kényeztetésére, ffi részéről 18×6intim méret a minimum,és nem 1,2 perces ffi,t kesünk!
Fotót küldhetsz viberen is.
Párt vagy ffi t keresünk!
Csinos feleségem kényeztetésére, ffi részéről 18×6intim méret a minimum,és nem 1,2 perces ffi,t kesünk!
Fotót küldhetsz viberen is.
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit bő nyállal orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen (de inkább én szopnék) de masztiba is benne vagyok, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós 30-as pasi vagyok.
Sziasztok, Most esetleg ráérő Hölgy vagy Pár Debrecenbe? 29éves magára igényes Pasi vagyok
Nem rég szült női partagunk
HAZIBARATOT keres
150/50/24 szoke
NYIREGYHAZIT keresunk
HAZIBARATOT keres
150/50/24 szoke
NYIREGYHAZIT keresunk
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit bő nyállal orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen (de inkább én szopnék) de masztiba is benne vagyok, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós 30-as pasi vagyok
Sziasztok. Ma este hölgyel randiznèk hajdú Bihar megye Nyiregyháza.....
Szombat estére pasit, pasikat keresünk. Gyertek!

sziasztok
28 éves srác vagyok, Nyíregyházán vagy a környéken keresek kalandot, nőt, párt főként, de pasival is kipróbálnám a szopást kizárólag. Helyem és autóm nincs, kérlek így írj.

Hali. Hetero alapon csatlakoznék párokhoz. Vagy esetleg solo hölggyel találkoznék
Akár ma este. Autóval megyek érted, értetek.
Üdv

Üdv

Próba
Eger és környéken férfias aktív?

Párt, házaspárt fogadok a héten, illetve utazok is, masszázs is ok. Zsozso privire