Párt keresünk szombat estére. Várjuk jelentkezéseteket!

Sziasztok
Lányt vagy Párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni.
Minden jóban benne vagyok.
Hely van.
Csak akkor írj ha el is mersz jönni a találkozóra.
Lányt vagy Párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni.
Minden jóban benne vagyok.
Hely van.
Csak akkor írj ha el is mersz jönni a találkozóra.
Nyíregyházán idősebb érzéki párt keresek.Aranyos vékony fiú vagyok.
Sziasztok! 22 éves kíváncsi srácként ma este Debrecenben van valami lehetőségem?
Sziasztok. Hölgyeket , párokat keresek ma estére. Helyem van Hajdúböszörményben.
Privátban írjatok .
Privátban írjatok .
Szolnokon kereseknprt
Van itt Debrecenbe Hölgy vagy Pár akik szivesen fogadnák egy 29 éves, inteligens magára igényes pasi közeledését?
Sziasztok. Holnap reggel/délelőtti órákban nyíregyházán szopnék, helyem sajnos nincs.
Sziasztok.
Fotózást videó felvétel készítést vállalok anyagiaktól mentesen.
Nyíregyháza és vonzáskörzete.
Hívj vagy hívjatok és megyek.Privát üzenetben adok telefonos elérhetőséget.
Fotózást videó felvétel készítést vállalok anyagiaktól mentesen.
Nyíregyháza és vonzáskörzete.
Hívj vagy hívjatok és megyek.Privát üzenetben adok telefonos elérhetőséget.
Nekünk válaszoltak.
(Ez egy válasz -ch- üzenetére (2023. 11. 30. csütörtök 20:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 30. csütörtök 20:03

Valaki vette már velük a kapcsolatot?Mert mi írtunk már előző bulira,de nem kaptunk választ.Lehet hogy nem voltunk szimpik,de elfogadjuk az elutasítást.
Sziasztok. Ma este nyíregyházi pár aki pasit keres harmadiknak? Levelet várnék.

Ápolt, normális,diszkrét pasi csatlakozna párhoz Szabolcs megyében szombat nappal-este.Kizarolag a hölgy örömére.
Akkor a Ti "kapcsolatotok" már egészen előrehaladott volt, mert leginkább a válaszadás sem megy neki(k)!
(Ez egy válasz Manna Ventura üzenetére (2023. 11. 30. csütörtök 06:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 30. csütörtök 06:47

Kerestek, kerestek, de amikor egy telefonbeszelgetést szerettünk volna a lányok között, valahogy ti is eltűntetek. Rendkívül érdekes.
Én igen.
(Ez egy válasz -ch- üzenetére (2023. 11. 30. csütörtök 20:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 30. csütörtök 20:03

Valaki vette már velük a kapcsolatot?Mert mi írtunk már előző bulira,de nem kaptunk választ.Lehet hogy nem voltunk szimpik,de elfogadjuk az elutasítást.
Párt , házaspárt keresek helyem van, de utazok is. privire zsozso
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit bő nyállal orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen (de inkább én szopnék) de masztiba is benne vagyok, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós 30-as szőrös pasi vagyok.
Nyíregyháza ès környékén ismerkednèk egyedülálló hölggyel!!
Ma Debrecen vagy környékén ràérő? Esetleg egy hivatàsos meglàtogatàsa?
Nyiregyen keresek kalandot, helyem nincs. Szivesen szopnék, vagy kukkolnék valakit akár. Írj ha érdekel