Párral, hölggyel ismerkednék szóló pasi vagyok Szabolcs- Hajdú megyéből
Párral, hölggyel ismerkednék szóló pasi vagyok Szabolcs- Hajdú megyéből
(Ez egy válasz debreceni88 üzenetére (2024. 01. 02. kedd 14:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 02. kedd 14:14

Sziasztok! Hazasparkènt vagyunk fenn, de az oldalt a fèrj kezeli.
Keresünk harmas szex kiprobalasara egy 27-37 közötti normalis hetero férfit, kello kitartassal ès potenciaval.
Mivel kezdok vagyunk fontos a szimpatia ès a türelem. Valentin napra szeretnénk ezt az èlmènyt megélni. Varok fényképes bemutatkozo levelet.
Tovabbi részletek megbeszélése Viberen fog történni. Köszönöm ha elolvastad és tiszteletben tartod.
Csok és pacsi mindenkinek.
Keresünk harmas szex kiprobalasara egy 27-37 közötti normalis hetero férfit, kello kitartassal ès potenciaval.
Mivel kezdok vagyunk fontos a szimpatia ès a türelem. Valentin napra szeretnénk ezt az èlmènyt megélni. Varok fényképes bemutatkozo levelet.
Tovabbi részletek megbeszélése Viberen fog történni. Köszönöm ha elolvastad és tiszteletben tartod.
Csok és pacsi mindenkinek.
Mondjuk azt nem tudom, miért kell így beszélni? Ha nem tetszik, gőrges tovább.Ez is egy vélemény csak nem gusztustalan, mint a tied.
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 01. 06. szombat 17:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 06. szombat 17:42
Törölt felhasználó (4727800)

elég szar teste van a feleségednek
Sziasztok. Helyileg hol?
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 01. 06. szombat 16:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 06. szombat 16:49
Törölt felhasználó (4662582)

Sziasztok ! Harmadiknak keresunk NAGY intimmel pasit a felesegem oromere ma este !! Itt vagyunk Nyíregyházán
Sziasztok. Ma sex nyiregy vagy környékén??
Sziasztok. Talizunk??
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 01. 06. szombat 16:49), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok ! Harmadiknak keresunk NAGY intimmel pasit a felesegem oromere ma este !! Itt vagyunk Nyíregyházán
elég szar teste van a feleségednek

Az új évre ------ > 40es 50es bikás aktív bi pasit keresek, Eger környéke... Valaki?
Sziasztok. Ma este unatkozó hölgy vagy pár ?

Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit bő nyállal orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen (de inkább én szopnék) de masztiba is benne vagyok, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós 30-as szőrös pasi vagyok
2pasi 1lány párt vagy lányt keres Hajdú-Bihar megyében.
Sziasztok jövő hétre keresnénk egy kedves rendes párt helyünk van fogadni tudunk szép napot !
sziasztok párokat lányokat keresünk ma estére Kecskeméten barátkozás többes miatt
Jövőhét pénteken csatlakozna hozzám hölgy vagy pár Hatvanban egész éjszakára?
Most valaki, vagy valakik?
Sziasztok. Ma este, 1-2 óra múlva szívesen csatlakoznék párhoz, hogy mindent megadjuk egy igazán szexre éhes hölgynek
akár 25+ feletti egyedülálló/kalandot kereső hölgyel is szívesen el töltöm az estét
Izgalommal teli estét kívánok mindenkinek

Sziasztok!
Ma estére keresek egy szimpatikus párt! Én egy minden téren igényes, ápolt, intelligens férfi vagy, komoly ismerkedési szándékkal! Az adatlapomon minden valós, utazni tudok Szabolcs, illetve Hajdú-Bihar megyén belül.
Írjatok bátran és érezzük jól magunkat!
Ma estére keresek egy szimpatikus párt! Én egy minden téren igényes, ápolt, intelligens férfi vagy, komoly ismerkedési szándékkal! Az adatlapomon minden valós, utazni tudok Szabolcs, illetve Hajdú-Bihar megyén belül.
Írjatok bátran és érezzük jól magunkat!

Fiatal lány fenekét nyalnám sokáig. Olyat keresek, aki képes így maszturbálva több orgazmust is elérni. Idősebb kor sem kizáró és persze igénye szerint nem csak a fenekét nyalnám. ..
Egyéb kontaktus nem, vagy csak igény szerint történne, semmit sem kell tudnunk egymásról, kinyalnám a fenekét, elélvezne és menne is tovább.
Jóképű, sportos, nőkhöz értő 50-esként szerepjátékban is benne vagyok, esetleg a partner jelenléte sem kizárt. Ha jössz, különleges élményt kapsz....Minden további és egyeztetés levélben
Egyéb kontaktus nem, vagy csak igény szerint történne, semmit sem kell tudnunk egymásról, kinyalnám a fenekét, elélvezne és menne is tovább.
Jóképű, sportos, nőkhöz értő 50-esként szerepjátékban is benne vagyok, esetleg a partner jelenléte sem kizárt. Ha jössz, különleges élményt kapsz....Minden további és egyeztetés levélben
Sziasztok! Ma este egy hölgy vagy pár, akik egy kedves, ápolt fiatal fiúval találkoznának Debrecenben?
Ha érdekelek valakit az írjon és privátban írok többet.
Puszi

Ha érdekelek valakit az írjon és privátban írok többet.

Puszi