Nyíregyházán aktív partnert keresek
Sziasztok ma szívesen taliznék Debrecenben egy kellemes élvezés erejéig normális ápolt macis alkatú bi pasi vagyok szép napot
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
sziasztok, írtam privát levelet, remélem nem csak elolvastátok, válaszolni is fogtok!
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 01. 18. csütörtök 21:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 18. csütörtök 21:56
Törölt felhasználó (3773572)

Sziasztok! Intelligens, lehetőleg nagyobb farkú ffit keresünk hetero alapon a párom számára, hétvégére! (01.20)
Ma valaki Szabolcs megyében?
Sziasztok! Intelligens, lehetőleg nagyobb farkú ffit keresünk hetero alapon a párom számára, hétvégére! (01.20)
Sziasztok! Intelligens, lehetőleg nagyobb farkú ffit keresünk hetero alapon a párom számára, hétvégére!
sziasztok! nyiregyhaza és újfehértó környékéről keresek hölgyet,esetleg párt ismerkedni ,találkozni
sziasztok feleseget használnek a ferje elott akit ez izgatná vannak e itt erre nyitott párok?
Nyíregyházán ma este párhoz csatlakoznék vagy érett hölgyet lányt kényeztetnék keményen
Nőt vagy bi passzívat keresnék illetve ismeroednék☺️ ( fiatal szőrtelen igényes)(Debrecen)
Én 190magas vagyok35 éves helyes srác vagyok.
Ha van kedved ismerkedni írj ☺️
Én 190magas vagyok35 éves helyes srác vagyok.
Ha van kedved ismerkedni írj ☺️
Sziasztok vannak itt párok akiknek van kedve Debrecen nagyerdőn párral sétálgatni beszélgetni?
Van valaki aki ma este Debrecenben kalandozna?
Üdv , ismerkednék szimpatikus párral kellemes szabadidő, s új élmények céljából
nem minden áron s nem is mindenkivel! Képgyűjtögetők s kamusok kíméljenek! (Debrecen)

Sziasztok nyiregyen szopatolyuk vagy diszkret haz? Barmire?
Hello férfi masszőzre lenne igény? Ide várom véleményt?live:.cid.fbda86db82237c7
Szolnok kke
50+ hapsi értelmes, igényes emberekkel
/ L & F párral barátkozna
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 11. 29. szerda 06:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 29. szerda 06:50
50+ hapsi értelmes, igényes emberekkel
/ L & F párral barátkozna

Törölt felhasználó (73899)

Szolnok
50+ bi hapsi partnert keres
50+ bi hapsi partnert keres

Lenne itt olyan hölgy aki csatlakozna hozzánk hármasra? Kezdők vagyunk többes téren. Utazni tudunk, de a helyet is meg tudjuk oldani a randihoz.
Nyíregyházán hellyel rendelkező aktív partnert keresek orálra