Szombaton helyem van gyere szopass kedved szerint!
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit bő nyállal orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen (de inkább én szopnék) de masztiba is benne vagyok, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós 30-as szőrös pasi vagyok.
Holnap estére szeretnek egy igényes normális valós párt! Hajdú B . Anyagi ok
Sziasztok
(Ez egy válasz kerek popsi üzenetére (2024. 02. 02. péntek 12:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 02. péntek 12:53

Ma estére Polgár-Görbeháza környékén 40-rs duci barátnőmmel keresünk jó mérettel rendelkező fiatal potens pasikat
sziasztok holnap estére keresnénk párt ismerkedésre esetleg négyesre 26-32 éves pár vagyunk kecskemét közrzetébe eltudnátok érni írjatok ha úgy gondoljátok
20/5-ös intimemmel ma este Hatvanban szívesen kalandoznék,kényeztetnék!
Sziasztok!
Megbízható,igényes,csinos középkorú párként hasonló párt keresünk,akit megleshetnénk.A részleteket privátban megbeszéljük.
További szép napot mindenkinek!
Megbízható,igényes,csinos középkorú párként hasonló párt keresünk,akit megleshetnénk.A részleteket privátban megbeszéljük.
További szép napot mindenkinek!
Ma estére Polgár-Görbeháza környékén 40-rs duci barátnőmmel keresünk jó mérettel rendelkező fiatal potens pasikat
Biszexpartnert keresek jászberényben és környékén.
Szia Pepsi
sajna az időpont nem jó, illetve amiatt mert van egy kis megfázásos téma mindkettőnknél-.- és így biztosan nem jó ez a mostani.

keresek, hölgyet hármashoz, vagy párt négyeshez, ápoltság diszkréció alap kell legyen, hellyel rendelkezőket.
Halihoooo! Nyíregyen keresnék kölcsönös vagy egyoldalú orálra sracot

Nyíregyházán nagyobb méretű????
Sziasztok
Én szívesen vendégül látnálak Benneteket
(Ez egy válasz Naturpár üzenetére (2024. 02. 02. péntek 07:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 02. péntek 07:06
Én szívesen vendégül látnálak Benneteket

Sziasztok!hellyel rendelkező nagy méretű pasit keresünk.nyíregyháza
Sziasztok!hellyel rendelkező nagy méretű pasit keresünk.nyíregyháza
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Sziasztok,
Sportos, magas, ápolt és nagyon igényes borotvált srác vagyok. Nőkkel és párokkal (kellő tapasztalattal rendelkezem) ismerkednék kölcsönös örömszerzés céljából. Normális és egészséges határokon belül nyitott vagyok. Átmenetileg hellyel nem rendelkezem, de mobilis vagyok, Most péntek v szombat esti találkozó alternatívával. Cegléd-Abony-Szolnok kke.
Üdv, Imi
Sportos, magas, ápolt és nagyon igényes borotvált srác vagyok. Nőkkel és párokkal (kellő tapasztalattal rendelkezem) ismerkednék kölcsönös örömszerzés céljából. Normális és egészséges határokon belül nyitott vagyok. Átmenetileg hellyel nem rendelkezem, de mobilis vagyok, Most péntek v szombat esti találkozó alternatívával. Cegléd-Abony-Szolnok kke.
Üdv, Imi
Nyíregyházán idősebb érzéki párt keresek.Aranyos vékony fiú vagyok.
Üdv, 38 éves magas 184cm férfi keresne egy intelligens szimpatikus párt, kellemes szabadidő eltöltésére
cél hogy mindenki jól érezze magát
Szabolcs és Hajdú megyéből. Fotógyüjtögetők kíméljenek, személyes találkozó híve volnék!

Sziasztok
Lányt vagy Párt keresek.
Csak az írjon aki el is mer jönni a találkozóra
Ha kapcsolatra jelölsz, írj pár sort mellé.
Lányt vagy Párt keresek.
Csak az írjon aki el is mer jönni a találkozóra
Ha kapcsolatra jelölsz, írj pár sort mellé.