Sziasztok! Ma este unatkozó hölgy vagy pár ?

sziasztok ma estére keresnénk másik párt négyesre ismerkedésre kecskémet környékén mi 26-32 éves pár vagyunk csak fogadni tudunk
Bár nincs ilyen, vagy ha van, nem mer szólni....de hátha
Intelligens fiatal lány fenekét nyalnám, viszonzás nélkül is, szerepjátékban is, bizarr helyzetekben is ...persze nem kizárólag a fenekét, de elsősorban azt.
Ötvenes, jó megjelenésű, szexben tapasztalt, normális, kedves, sportos férfi vagyok.
Ne félj írni!
Intelligens fiatal lány fenekét nyalnám, viszonzás nélkül is, szerepjátékban is, bizarr helyzetekben is ...persze nem kizárólag a fenekét, de elsősorban azt.
Ötvenes, jó megjelenésű, szexben tapasztalt, normális, kedves, sportos férfi vagyok.
Ne félj írni!

Sziasztok. Ma este hölgy, vagy pár?
kamusok, férfiak kíméljenek!!!

Ma estére hellyel rendelkező nagy méretű pasit keresünk! Nyíregyháza és környékén
Sziasztok. Ma este hölgy, vagy pár?
kamusok, férfiak kíméljenek!!!

Sziasztok ma késő esti találkára keresünk pasit 3-hoz (kb 23 óra), hogy jól érezzük magunkat és egymást.
Privát üzenetet várunk, a közelből lehetőleg, ffi bi kizárt!
Privát üzenetet várunk, a közelből lehetőleg, ffi bi kizárt!
Nyíregyházán idősebb irányítani szerető érzéki párt keresek.Aranyos vékony fiú vagyok.

sziasztok ma estére keresnénk másik párt négyesre ismerkedésre kecskemét környékén mi 26-32 éves őőűr vagyunk csak fogadni tudunk
Eger és környéke ------- 40es 50es bikás csak aktív pasikat keresek.
2 pasi Szabolcs megyében keresünk. Szexpartnert.
Szombaton helyem van gyere szopass kedved szerint!
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit bő nyállal orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen (de inkább én szopnék) de masztiba is benne vagyok, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós 30-as szőrös pasi vagyok.
Holnap estére szeretnek egy igényes normális valós párt! Hajdú B . Anyagi ok
Sziasztok
(Ez egy válasz kerek popsi üzenetére (2024. 02. 02. péntek 12:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 02. péntek 12:53

Ma estére Polgár-Görbeháza környékén 40-rs duci barátnőmmel keresünk jó mérettel rendelkező fiatal potens pasikat
sziasztok holnap estére keresnénk párt ismerkedésre esetleg négyesre 26-32 éves pár vagyunk kecskemét közrzetébe eltudnátok érni írjatok ha úgy gondoljátok
20/5-ös intimemmel ma este Hatvanban szívesen kalandoznék,kényeztetnék!
Sziasztok!
Megbízható,igényes,csinos középkorú párként hasonló párt keresünk,akit megleshetnénk.A részleteket privátban megbeszéljük.
További szép napot mindenkinek!
Megbízható,igényes,csinos középkorú párként hasonló párt keresünk,akit megleshetnénk.A részleteket privátban megbeszéljük.
További szép napot mindenkinek!
Ma estére Polgár-Görbeháza környékén 40-rs duci barátnőmmel keresünk jó mérettel rendelkező fiatal potens pasikat
Biszexpartnert keresek jászberényben és környékén.