Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Szabolcsból, Hajdúból hölgyet vagy párt keresek!
Hellyel rendelkező hölgy vagy pár ismeretségét keressük, női bi ok, de nem feltétel, csak lehetőség. Pasik NEM. Köszke .- priviben írj.
Üdvözletem!
Holnap m1-m3 as mentén pasikkal tali?
Vagy Debrecen?
Holnap m1-m3 as mentén pasikkal tali?
Vagy Debrecen?
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit bő nyállal orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen (de inkább én szopnék) de masztiba is benne vagyok, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós 30-as szőrös pasi vagyok.
Üdv mindenkinek!
50-es szex mániás pasi pasival,párral ismerkedne
50-es szex mániás pasi pasival,párral ismerkedne
Összejött a buli?
(Ez egy válasz Pártkeresek99 üzenetére (2024. 03. 03. vasárnap 11:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 03. vasárnap 11:22

Férfit keresünk azonnali szexre, csak gumival, és csak heteró férfiak jöhetnek szóba. Hely megoldott.
Hajdúszoboszlói hölgypartnert keresek hosszú távra!
Sziasztok
2024.03.09.-én Nőnapi swinger bulit tartunk Nyíregyházán. Ha egy kellemes de egyben egy izgalmas estét szeretnétek egymással eltölteni vagy éppen a többes gabalyodás szerelmesei vagytok,itt arra is van lehetőségetek.Minden adott hozzá jakuzzi,szauna,szexhinta,tantra fotelek,a merészebbeknek andráskereszt.Finom ételek,tánc,zene és nem utolsó sorban forró hangulat,vidám defogadó társaság.Várjuk hölgyek,párok jelentkezését üzenetben.Fiúkat majd mi keresünk.További szép estét vagy napocskát. Puszi Kata

Sziasztok. Ma estére keresem kanos mindenre nyitott partneremet. Nagyhegyesen vagyok megtalálható. Irj ha erdekel a dolog. 24 eves macis srac vagyok
Nyíregyházán idősebb érzéki párt keresek.Aranyos vékony fiú vagyok.
Kedves Hölgyek és Párok!
Adatlapom alapján keresek!
Privát üzenetben telefonszám csere!!
Tovább lépni csak akkor, ha beszélünk a hölggyel!
Adatlapom alapján keresek!
Privát üzenetben telefonszám csere!!
Tovább lépni csak akkor, ha beszélünk a hölggyel!

Férfit keresünk azonnali szexre, csak gumival, és csak heteró férfiak jöhetnek szóba. Hely megoldott.
Biszex, aktívat keresek Heves vm, Eger, hely van, < 40!
Szolnok környékén ismerkednék mai találkára!
Szolnok kke
50+ hapsi értelmes, igényes emberekkel
/ L & F párral barátkozna
50+ hapsi értelmes, igényes emberekkel
/ L & F párral barátkozna

Miért csak ma?
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 03. 02. szombat 17:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 02. szombat 17:03

Törölt felhasználó (4716955)

Sziasztok! Párral találkoznánk ma.
Sziasztok!
Esetleg ma vki? Csatlakozna?
Szolnok megye
Esetleg ma vki? Csatlakozna?
Szolnok megye
Nyírgelse vagy környékéről van it hölgy esetleg ?
Idösebb bi vagy melegpartnert keresek nemeggy alkalomra,65ös ápolt bipasi vok. Elöny jászberény és környéke.