Sziasztok Hölgyek és Párok!
Adatlapom alapján keresek!
Akár most hétvégén is !!
Privát üzenetben telefonszám csere!
Tovább lépni csak akkor, ha beszélünk a hölggyel!!
Üdv
Adatlapom alapján keresek!
Akár most hétvégén is !!
Privát üzenetben telefonszám csere!
Tovább lépni csak akkor, ha beszélünk a hölggyel!!
Üdv

Biszex, aktívat keresek Heves vm, Eger, hely van, életkor < 40!
Szia esetleg én mehetnék?
(Ez egy válasz Pepsi37 üzenetére (2024. 03. 14. csütörtök 13:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 14. csütörtök 13:33

Sziasztok
2024.03.16.-án swinger bulit tartunk Nyíregyházán. Ha egy kellemes de egyben egy izgalmas estét szeretnétek egymással eltölteni vagy éppen a többes gabalyodás szerelmesei vagytok,itt arra is van lehetőségetek.Minden adott hozzá jakuzzi,szauna,szexhinta,tantra fotelek,a merészebbeknek andráskereszt.Finom ételek,tánc,zene és nem utolsó sorban forró hangulat,vidám defogadó társaság.Várjuk hölgyek,párok jelentkezését üzenetben.Fiúkat majd mi keresünk .További szép napocskát vagy estét. Puszi Kata .

Kár érte, sajna későn láttam...
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 03. 13. szerda 08:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 13. szerda 08:04
Törölt felhasználó (4680924)

Tapasztalatból tudom, szinte reménytelen vállalkozás, de megpróbálom...
Ma délután 17:00-ra keresnék egy maximum két potens pasit, aki(k) eljönnének egy gangbang buliba!
két pár jön hozzám ma utó-nőnapi masszázsra, egyikük 3ra, másikuk 4re
Ők egymással 4esben többször voltak már, de a hölgyek igénye ma több pasis felállás volna
NEM, NINCS fotóm róluk!
IGEN, valós az igény és el fognak jönni, nincs átverés!
PRIVÁT levélben tudsz jelentkezni, mivel közeli az időpont, csakis telefonszámos levéllel tudok mit kezdeni.
A bulinak NINCS költsége, de ha uriember avgy, akkor a két hölgynek egy-egy bonbont vagy virágot tudsz hozni...
Ma délután 17:00-ra keresnék egy maximum két potens pasit, aki(k) eljönnének egy gangbang buliba!
két pár jön hozzám ma utó-nőnapi masszázsra, egyikük 3ra, másikuk 4re
Ők egymással 4esben többször voltak már, de a hölgyek igénye ma több pasis felállás volna
NEM, NINCS fotóm róluk!
IGEN, valós az igény és el fognak jönni, nincs átverés!
PRIVÁT levélben tudsz jelentkezni, mivel közeli az időpont, csakis telefonszámos levéllel tudok mit kezdeni.
A bulinak NINCS költsége, de ha uriember avgy, akkor a két hölgynek egy-egy bonbont vagy virágot tudsz hozni...
Nyíregyházán idősebb érzéki párt keresek.Vékony diszkrét fiú vagyok.
sziasztok most szombaton ra ero párok vannak e itt ahol a ferjet izgatná ha megdugjak a nejet?
Hétvégén szeretnék csatlakozni egy párhoz mindkét fél örömére.Várom a kedved megkeresést...
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit bő nyállal orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen (de inkább én szopnék) de masztiba is benne vagyok, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós 30-as szőrös pasi vagyok.
50 km korzetbe utazni is tudunk !
(Ez egy válasz Egripár24 üzenetére (2024. 03. 14. csütörtök 14:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 14. csütörtök 14:23

Sziasztok ! Ma utazunk nyiregyházára vasárnapig leszunk ott ! Harmadiknak keresunk pasit a felesegem örömére nagy intimmel ! Csak is heteró alapon !!
Sziasztok ! Ma utazunk nyiregyházára vasárnapig leszunk ott ! Harmadiknak keresunk pasit a felesegem örömére nagy intimmel ! Csak is heteró alapon !!
Sziasztok
2024.03.16.-án swinger bulit tartunk Nyíregyházán. Ha egy kellemes de egyben egy izgalmas estét szeretnétek egymással eltölteni vagy éppen a többes gabalyodás szerelmesei vagytok,itt arra is van lehetőségetek.Minden adott hozzá jakuzzi,szauna,szexhinta,tantra fotelek,a merészebbeknek andráskereszt.Finom ételek,tánc,zene és nem utolsó sorban forró hangulat,vidám defogadó társaság.Várjuk hölgyek,párok jelentkezését üzenetben.Fiúkat majd mi keresünk .További szép napocskát vagy estét. Puszi Kata .

Idösebbpartnert keresek közös örömök megéléséhez,65ös bipasi vok.
Hölgyet keresnénk, akár csak az én, akár mindhármunk örömére, ( párként lennénk )
Priviben- PASIK NEM
Priviben- PASIK NEM
Nyíregyházán egyedülálló hölgyet keresek
Sziasztok!
Hétvégén kedves igényes érett debreceni párhoz csatlakoznék.
Hétvégén kedves igényes érett debreceni párhoz csatlakoznék.
Sziasztok! Ha valaki engedné, hogy részt vegyek a szeretkezésükben nézőként, örömmel fogadnám ezt a lehetőséget. 18F ( privátba várom a lehetőségeket)

Független bi sex hölgyet keresek!!
Helló, Nyíregyháza ès környékén ismerkednèk egyedülálló hölggyel!

jelentkezem,,,
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 03. 13. szerda 22:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 13. szerda 22:20
Törölt felhasználó (4715374)

Sziasztok, péntek vagy szombat estére keresek fiatal pasit,aki benne van abban, hogy kipróbáljam milyen kurvának lenni.
Sziasztok, péntek vagy szombat estére keresek fiatal pasit,aki benne van abban, hogy kipróbáljam milyen kurvának lenni.