Sziasztok!
Ma este Debrecen környékén szívesen találkoznék egy kedves párral, akik valóra válthatnának egy nagy vágyat a szülinapomon.
Fiatal kedves fiú vagyok.
Ma este Debrecen környékén szívesen találkoznék egy kedves párral, akik valóra válthatnának egy nagy vágyat a szülinapomon.

Fiatal kedves fiú vagyok.

Sziasztok. Ápold, korrekt, passzív srác vagyok. Pasit keresek akit szophatok, esetleg dugna. Hely van. Irjatok

Nagyméretü aktív pasit keresek az idösebb korosztályból.
Sziasztok nagyon szívesen találkoznánk egy kedves normális párral mi 31 éves kedves ápolt fiú macis hölgy nőiesen telt alkatú! Ha van kedvetek írjatok bátran Nyíregyházán helyünk is van !
Sziasztok ismerkednék vegyesen (fiúkkal lányokkal párokkal) alkalmi vagy rendszeres együttlét reményében!
Sziasztok!
Sportos igényes, Debrecenben sokat tartózkodó srácként csatlakoznék egy kedves érett párhoz a hölgy örömére.
Sportos igényes, Debrecenben sokat tartózkodó srácként csatlakoznék egy kedves érett párhoz a hölgy örömére.
Na ez nagyon jo kérdés Szörnyu hogy kényszeredetten keresi a faszt
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 05. 03. péntek 09:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 03. péntek 09:21
Törölt felhasználó (4730698)

Szia- nem unod még ????

Párhoz csatlakoznék a mai nap. Utazni tudok. Nem kamu srác vagyok. Viberen vagy telefonon is tudunk beszélni ha kell.
Biszex párt keresek, elsősorban" bi kukkoldra"
Én aktív 185/90, 18/5 intim méretű, 35 éves pasi vagyok

Én aktív 185/90, 18/5 intim méretű, 35 éves pasi vagyok
Sziasztok!
Petii vagyok nyiregyi fogadni tudó pasi, ismerkednék ezért irtam.
privire irjanak párok
Petii vagyok nyiregyi fogadni tudó pasi, ismerkednék ezért irtam.
privire irjanak párok
Nyíregyházán szombat délelőtt aktív partner? Kezdő vagyok
Nyíregyháza ès környèkèn ismerkednèk egyedülálló hölggyel,vastagabb intimmel rendelkezem.

Sziasztok ma estére keresnénk párokat parcserere és egyébre nálunk
Szia- nem unod még ????

Üdv, szívesen ismerkednék szimpatikus intelligens párokkal, célom hogy jól érezzük magunkat
teljes diszkréció adott de el is vàrt!
további szép napot! (Szabolcs, s Hajdú megye)

Jó méretű potens "nagyapámmal" vékony igényes hölgyet, ilyen hölgy tagú párt keresünk szendvicsbe törökszentmiklósi és tiszafüredhez közeli hellyel, de ésszerű távolságon belül utazunk is.

Sziasztok.
Szombat estére keresünk párt
,helyünk van.
esetleg normális megbízható pasit!
Debrecen és környèke

Debrecen és környèke

Sziasztok.
,helyünk van.
esetleg normális megbízható pasit!
Debrecen és környèke

Debrecen és környèke

Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol!
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit bő nyállal orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen (de inkább én szopnék) de masztiba is benne vagyok, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós nagydarab 30-as szőrös pasi vagyok.