Hölgyel párral ismerkednék Nyíregyházán
sziasztok debreceni pár vagyunk lányal ismerkednénk lányos játékokra helyünk van pártól se zárkozunk el

Sziasztok!
Párt , házaspárt keresek ma , helyem van, de utazok is nyiregyi vagyok. Privire Peti
Párt , házaspárt keresek ma , helyem van, de utazok is nyiregyi vagyok. Privire Peti
Sziasztok!
Görbéről keresem Rita nevű hölgyet, ha magadra iismersz vagy valaki tud róla kérlek írj privátba. Köszönöm.
Görbéről keresem Rita nevű hölgyet, ha magadra iismersz vagy valaki tud róla kérlek írj privátba. Köszönöm.

Sziasztok.
Ma estére keresünk
szimpi párt vagy pasit.Csak aki komolyan találkozni is akar,
Ma estére keresünk

én benne lennék ma este,.
(Ez egy válasz Egripár24 üzenetére (2024. 05. 18. szombat 12:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 18. szombat 12:37

Sziasztok! Nyíregyházán vagyunk holnap estig ,és harmadiknak keresünk nagy intimmel pasit a feleségem örömére !
Nyíregyházán idősebb irányítani szerető párt keresek.Vékony diszkrét fiú vagyok.
Párok vagy lányok? Nem akar valaki egy kis rosszalkodást?

Az elég vicces mert vittem.virágot s csokit is.
(Ez egy válasz lea2222 üzenetére (2024. 05. 18. szombat 05:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 18. szombat 05:56

Amikor megismerkedtünk még egy tábla csokira sem tellett? Micsoda Úriember!
Sziasztok. 25 éves macis srác vagyok. Most estére pasik cumizását vállalom Nagyhegyesen. Írj ha érdekel a dolog!
Hello. Fehérgyarmat,Vásárosnamény.Mátészalkai,környéki,hölgyet keresek
Van itt ilyen?
Van itt ilyen?
esetleg pár hölgy akihez lehetne most hétvégén csatlakozni?
Sziasztok. Debrecen vagy kornyeken mostanaban valaki kalandozna?
Sziasztok! Nyíregyházán vagyunk holnap estig ,és harmadiknak keresünk nagy intimmel pasit a feleségem örömére !
Sziasztok.
Ma estére keresünk
Ma estére keresünk

Biztos igazad van!
Látható hogy mással is mit csinálnak!
Valóban Ők a rendesek lehet látni itt az oldalon .
Ja Te a szóvivőjük vagy?
Mert nem emlékszem arra hogy valahol is kértelek arra hogy .
Ugye?
Remélem megértettél . (Ez egy válasz Vili1994 üzenetére (2024. 05. 17. péntek 16:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 17. péntek 16:25
Látható hogy mással is mit csinálnak!
Valóban Ők a rendesek lehet látni itt az oldalon .
Ja Te a szóvivőjük vagy?
Mert nem emlékszem arra hogy valahol is kértelek arra hogy .
Ugye?
Remélem megértettél . (Ez egy válasz Vili1994 üzenetére (2024. 05. 17. péntek 16:25), amit ide kattintva olvashatsz)

Akkor nálad lehet a probléma… legkorrektebbek között vannak az oldalon…

Sziasztok. Tisza tó körül keresek partnereket minden jóra a hétvégén.
Sziasztok. Szívesen társulnék.
(Ez egy válasz Dogging81 üzenetére (2024. 05. 17. péntek 08:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 17. péntek 08:30

J-N-SZ- megyéből keresünk,,,,,Szolnok vonzáskörzetéből !
Írjatok priviben, köszi!

Írjatok priviben, köszi!
Amikor megismerkedtünk még egy tábla csokira sem tellett? Micsoda Úriember!
(Ez egy válasz badboy1221 üzenetére (2024. 05. 17. péntek 22:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 17. péntek 22:00

Ti is mondtatok már le találkát az utolsó pillanatba. Pedig még harisnyát is küldtem Leának...
Sziasztok!
Tud vaki Debrecenben, vagy a környéken valami jó találkozó helyet, nem szükséges luxus, csak egyszerű legyen intézni
Tud vaki Debrecenben, vagy a környéken valami jó találkozó helyet, nem szükséges luxus, csak egyszerű legyen intézni