Sziasztok! Esetleg a jövő hérvége is jó lehet?
(Ez egy válasz katka28 üzenetére (2024. 06. 13. csütörtök 23:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 13. csütörtök 23:15

Sziasztok.
Hétvégére keresünk,egy szimpi párt vagy normális jóképű pasit.
Helyünk van
Hétvégére keresünk,egy szimpi párt vagy normális jóképű pasit.
Helyünk van

Sziasztok , ma estére bulizni , táncolni szerető pasit keresünk. Debrecenben. Csábíts el .... utána helyünk van...
Sziasztok
Ma délutánra vagy estére, keresek Lányt vagy Párt szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni.
Minden jóban benne vagyok.
Hely van.
Ma délutánra vagy estére, keresek Lányt vagy Párt szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni.
Minden jóban benne vagyok.
Hely van.

Sziasztok , ma estére bulizni , táncolni szerető pasit keresünk. Debrecenben. Csábíts el .... utána helyünk van...
Nyíregyházán idősebb kicsit domináns párt keresek.Vékony diszkrét fiú vagyok.
Sziasztok!
Ma késő esti (22:00-tól)randira keresünk bi pasit!!
Ma késő esti (22:00-tól)randira keresünk bi pasit!!
Sziasztok, Szolnokon hölgyet / lányt keresek közös örömhöz
Sziasztok! Kedves közvetlen hölgyek és párok ismeretségét keresem!
Sziasztok. Mai, holnapi napra keresek srácot. Passzív.ápolt vagyok. Helyem van. Akit érdekel írjon privátba nekem
Ma este a szexpartneremmel a szabadban élnénk meg a vágyainkat, szeretjük az izgalmakat, lételemünk, esetleg normál, intelligens beállítottságú pár akit érdekelne és “rajta kapna” bennünket, ha úgy van és csatlakozna is? F25 L29 több info privát! Viber ok!?
Biszex, aktívat/heteroflexibilist keresek Heves vm, Eger és környéke, hely van, életkorod < 40!
Ma estére keresek szóló hölgyet,elhanyagolt feleséget,illetve párt. Pár esetén kizárólag a hölgy örömére hetero alapon.Normalis,ápolt, diszkrét pasi vagyok.
sziasztok olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferjet izgatná ha elotte kényeztetik hasznaljak a feleseget! Hely kellene utazni tudnek! Csak akik komolyan is gondoljak!
Sziasztok!
Szolnoki vagy környéki fiatal lánnyal ismerkednék aki idősebb férfi társaságát keresi. .Várom a leveled !
Szolnoki vagy környéki fiatal lánnyal ismerkednék aki idősebb férfi társaságát keresi. .Várom a leveled !
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Debrecenben valaki most napkozben?
Biszex, aktívat/heteroflexibilist keresek Heves vm, Eger és környéke, hely van, életkorod < 40!
Sziasztok! Kukkolható párt keresek. Nem független,helyes pasi vagyok. Köszönöm.
Sziasztok!Ma délután szervezhetnénk egy jó kis dogging partyt Debrecenbe,a Kishegyesi út végén a felhajtónál az első körforgalomtól balra eső szervízútra.Biztos nem fázna senki sem!
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit bő nyállal orálisan kényeztetnék, de masztiba is benne vagyok, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós 30-as pasi vagyok.