Sziasztok! Biztos lenne itt egy hölgy aki vágyik egy kis kényeztetésre Nyiregy környékéről? Molett telt hölgy előnyben irj nem harapok!!
Szerdán napközbeni találkozóra keresek hölgyet vagy párt Hajdú-Bihar illetve Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében.
Nagyméretü aktívférfit keresek az idösebb korosztályból,65ös biférfi vok.
Debreceni 32 éves pasi vagyok 176/73 intim 18-19 cm nőt vagy párt keresek mindenjóra. Hely kellene.
Sziasztok biszex pàrt keresnèk.
82 éves potens barátommal vékony hölgyet, vagy vékony hölgytagú párt keresünk ismét közös örömökre.
Helyünk Törökszentmiklóson és Tiszafüreden van, de kis távolságon belül utazni is tudunk.
Helyünk Törökszentmiklóson és Tiszafüreden van, de kis távolságon belül utazni is tudunk.
Holnap Leveleken valaki???
Nyíregyházán idősebb enyhén domináns párt keresek.Diszkrét aranyos fiú vagyok.

Sziasztok. 25 éves macis srác vagyok. Ma estére keresem kanos aktív partneremet/partnereimet orálra. Nagyhegyesen vagyok megtalálható. Írj ha érdekel a dolog
Sziasztok
Lányt vagy párt keresek.
Csak az írjon aki komolyan is gondolja.
Ha kapcsolatra jelölsz, írj pár sort mellé.
Lányt vagy párt keresek.
Csak az írjon aki komolyan is gondolja.
Ha kapcsolatra jelölsz, írj pár sort mellé.
Sziasztok
Ma délutánra vagy estére, keresek Lányt vagy Párt szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni.
Minden jóban benne vagyok.
Hely van.
Ma délutánra vagy estére, keresek Lányt vagy Párt szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni.
Minden jóban benne vagyok.
Hely van.
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit bő nyállal orálisan kényeztetnék, de masztiba is benne vagyok, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós 30-as pasi vagyok.
Sziasztok!Ma délután szervezhetnénk egy jó kis dogging partyt Debrecenbe,a Kishegyesi út végén a felhajtónál az első körforgalomtól balra eső szervízútra.Biztos nem fázna senki sem!
Sziasztok! Kukkolható párt keresek. Nem független,helyes pasi vagyok. Köszönöm.
Biszex, aktívat/heteroflexibilist keresek Heves vm, Eger és környéke, hely van, életkorod < 40!
Debrecenben valaki most napkozben?
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Sziasztok!
Szolnoki vagy környéki fiatal lánnyal ismerkednék aki idősebb férfi társaságát keresi. .Várom a leveled !
Szolnoki vagy környéki fiatal lánnyal ismerkednék aki idősebb férfi társaságát keresi. .Várom a leveled !
sziasztok olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferjet izgatná ha elotte kényeztetik hasznaljak a feleseget! Hely kellene utazni tudnek! Csak akik komolyan is gondoljak!