Hello. Ma este női partneremmel(nem együtt elő pár vagyunk) ismét Debrecenben szexelnénk a szabadban. Az se gond ha valaki meg lát bennünket
leginkább pár, akik szívesen csatlakoznának
Normál beállítottságú emberek leveleit várjuk!
Legyen szép estéje mindenkinek

Normál beállítottságú emberek leveleit várjuk!

lanybsx !
Olyan édes amikor valaki többnek szeretne látszani, mint ami...
Nem javítom ki a hibáidat, mert nem ezt a fórumot tartom tematikusnak a helyesírást illetően, de megkérhetlek, hogy olvasd el a legutóbbi bejegyzésed első mondatát ?
Látod ?!
Ez történik akkor, amikor valaki nagyon nagyot szeretne gurítani, ezért poénossá válik.
Nincs közöm hozzá, nem is sértésnek szánom, de idejöttél okoskodni, tolod a műveltet, de ...
Nem baj, majd megpróbálod újra, ne add fel!
Nem javítom ki a hibáidat, mert nem ezt a fórumot tartom tematikusnak a helyesírást illetően, de megkérhetlek, hogy olvasd el a legutóbbi bejegyzésed első mondatát ?
Látod ?!
Ez történik akkor, amikor valaki nagyon nagyot szeretne gurítani, ezért poénossá válik.
Nincs közöm hozzá, nem is sértésnek szánom, de idejöttél okoskodni, tolod a műveltet, de ...

Sziasztok, 21 éves Szolnoki fiú vagyok. Szolnoki lányokkal ismerkednék vagy akár találkoznék. Ha felkeltettem az érdeklődésed, nyugodtan írj
Nyíregyházán idősebb kicsit domináns párt keresek.Aranyos vékony fiú vagyok.
Hali! Nyíregyháza és Debrecen vonzáskörzetében szopatnék leginkább fiatal vékonyabb testalkatú srácot én esetleg kiverném neked , a többi megbeszélés kérdése ,az se baj ha kezdő vagy . Én 26 éves 170 magas 80 kg kíváncsi hetero lennék ^^ írj privát mindenképp
Zsófi, kérted, (két hét múlva pénteken talizunk újra) kiírom. Köszönöm a pasitársam nevében is ma kora délutáni tipitapidáriumos kalandunkat Debrecenben! Nagyon fincsi voltál!
Hey egy újabb Sikersztory! Gratula Nektek!
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 06. 21. péntek 21:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 21. péntek 21:10
Törölt felhasználó (4680924)

Zsófi, kérted, (két hét múlva pénteken talizunk újra) kiírom. Köszönöm a pasitársam nevében is ma kora délutáni tipitapidáriumos kalandunkat Debrecenben! Nagyon fincsi voltál!
Hétvégén Szolnokon lány ?
Mélyen egyetértek veled...
Végre valaki meg merte mondani...
(Ez egy válasz La-Rive üzenetére (2024. 06. 21. péntek 19:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 21. péntek 19:25
Végre valaki meg merte mondani...

lanybsx !
Látod ?!
Látod ?!

Hallo, a jászságból hölgy vagy pár valaki esetleg?
J-N-Sz.-megyében,
feleséged, barátnőd szopatnám, kefélném előtted vagy közösen együtt.
Diszkréció adott és elvárt.
Keress privát üziben.
feleséged, barátnőd szopatnám, kefélném előtted vagy közösen együtt.
Diszkréció adott és elvárt.
Keress privát üziben.
Biszex, aktívat/heteroflexibilist keresek Heves vm, Eger és környéke, hely van, életkorod < 40!
Sziasztok, ma Polgari éjszakai fürdőzés lesz valaki esetleg valakik?
Hölgyet keresek Szabolcsból!
Sziasztok! Bi párt keresnék Nyíregyháza-Miskolc-Sátoraljaújhely vonzáskörzetében. Kor nem számít, a többit privátban.
Sziasztok holnap délutánra keresünk partnert a feleségemmel! Beszélgetés utána látjuk mi alakul, helyel rendelkező előnyben....
Üdv! Ápolt sportos Nyíregyházi 40-es HETERO férfi vagyok. Ápolt vidám elhanyagolt Hölgyet (NŐT!!!) keresek kortól alkattól függetlenül szabadidőnk kellemes eltöltésére Szabolcs-Hajdú megyéből. Alkalmi de hosszútávú diszkrét kötetlen kapcsolatot szeretnék igényes szeretkezéssel fűszerezve. Napközben, esténként, vagy akár hétvégén is ráérek. Ha magadra ismertél várom leveled! Elérhetőségem: Privát Üzenetben!

Törölt felhasználó (4558102)

Sziasztok holnap délutánra keresünk partnert a feleségemmel! Beszélgetés utána látjuk mi alakul, helyel rendelkező előnyben....