Én szívesen tudnék fogadni ☺️
Szia Debrecen mellett lakom ☺️
(Ez egy válasz kamii üzenetére (2024. 06. 27. csütörtök 07:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit bő nyállal orálisan kényeztetnék, de hokiba és kölcsönös cumiba is benne vagyok, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós 30-as pasi vagyok
Szia!
Nyírbátor környéki hölgy van?
Nyírbátor környéki hölgy van?
Tiszafüreden egyedül vagyok és meztelen kinek van kedve telón játszani írj és adok elérhetőséget
Sziasztok Tiszafüreden egyedül vagyok és meztelen kinek van kedve telón játszani írj és adok tel számot
2024. június 30-án (nem előtte, nem később, nem máskor...) vasárnap délután 2 nő 2 pasi vagyunk és keresünk még 2 fő IQ+os 25-45év közti intimborotvált full HETERO pasit.
Az idő rövidsége miatt CSAK telefonszámot privát levélben író pasik jöhetnek szóba, diszkréten fogom őket hívni!!!
Az idő rövidsége miatt CSAK telefonszámot privát levélben író pasik jöhetnek szóba, diszkréten fogom őket hívni!!!
Sziasztok.
Jászberény környékén párhoz csatlakoznékakár biszex is lehet,tabuk nélkül.
Természetesen elhanyagolt,unatkozó hölgyek is írhatnak.
Cuckold,wife sharing vagy csak egy közös maszti,bármiben benne vagyok... (Ez egy válasz snoop üzenetére (2024. 06. 26. szerda 19:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 26. szerda 19:02
Jászberény környékén párhoz csatlakoznékakár biszex is lehet,tabuk nélkül.
Természetesen elhanyagolt,unatkozó hölgyek is írhatnak.
Cuckold,wife sharing vagy csak egy közös maszti,bármiben benne vagyok... (Ez egy válasz snoop üzenetére (2024. 06. 26. szerda 19:02), amit ide kattintva olvashatsz)

párt keresek közös szórakozásra és időtöltésre a távolság nekem nem probléma rendszeresen tudok utazni (részletek privátban)
Szia. Sajnos nem
(Ez egy válasz Drmcpl üzenetére (2024. 06. 26. szerda 07:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Kisvárda és környékén keresnénk hétvégén párt, hölgyet esetleg férfit.
Szabolcs megyei hàzaspàr keres férfimasszőrt a feleség részére
Tokaj környékén tud valaki hölgy részére masszőrt?
Debrecenben valaki most egy kis kikapcsolodas?
párt keresek közös szórakozásra és időtöltésre a távolság nekem nem probléma rendszeresen tudok utazni (részletek privátban)
Biszex, aktívat/heteroflexibilist keresek Heves vm, Eger és környéke, hely van, életkorod < 40!
Nyíregyházán aktív partnert keresek
DNFTT
Nem írom itt a választ sem a véleményt, további jó TROLLKODÁST
Szép napot neked is
(Ez egy válasz La-Rive üzenetére (2024. 06. 21. péntek 19:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 21. péntek 19:25

Nem írom itt a választ sem a véleményt, további jó TROLLKODÁST

Szép napot neked is

lanybsx !
Olyan édes amikor valaki többnek szeretne látszani, mint ami...
Nem javítom ki a hibáidat, mert nem ezt a fórumot tartom tematikusnak a helyesírást illetően, de megkérhetlek, hogy olvasd el a legutóbbi bejegyzésed első mondatát ?
Látod ?!
Ez történik akkor, amikor valaki nagyon nagyot szeretne gurítani, ezért poénossá válik.
Nincs közöm hozzá, nem is sértésnek szánom, de idejöttél okoskodni, tolod a műveltet, de ...
Nem baj, majd megpróbálod újra, ne add fel!
Olyan édes amikor valaki többnek szeretne látszani, mint ami...
Nem javítom ki a hibáidat, mert nem ezt a fórumot tartom tematikusnak a helyesírást illetően, de megkérhetlek, hogy olvasd el a legutóbbi bejegyzésed első mondatát ?
Látod ?!
Ez történik akkor, amikor valaki nagyon nagyot szeretne gurítani, ezért poénossá válik.
Nincs közöm hozzá, nem is sértésnek szánom, de idejöttél okoskodni, tolod a műveltet, de ...
Nem baj, majd megpróbálod újra, ne add fel!

Nos, ha leírom mint Nő a gondolataimat, ( és más nőknél is látom sajnos a jelenséget ) szinte azonnal jönnek a TROLLOK, és egymás kezébe adják a kilincset, ez szánalmas, sekély gondolkodásra vall.
Az a felhasználó, aki nem rendelkezik adminisztrátori jogokkal, mint például én sem így a fórumon, csak egyet tehet a trollok ellen: nem „eteti” őket, azaz következetesen figyelmen kívül hagyja az adott személy hozzászólásait. Innen származik az angol Do not feed the trolls, azaz „ne etesd a trollokat” kifejezés (rövidítése DNFTT).
Tehát DNFTT
Szép napot mindenkinek,
Az a felhasználó, aki nem rendelkezik adminisztrátori jogokkal, mint például én sem így a fórumon, csak egyet tehet a trollok ellen: nem „eteti” őket, azaz következetesen figyelmen kívül hagyja az adott személy hozzászólásait. Innen származik az angol Do not feed the trolls, azaz „ne etesd a trollokat” kifejezés (rövidítése DNFTT).
Tehát DNFTT

Szép napot mindenkinek,
..... szánalmas sekély ez a hsz amit kreáltál . .
Sziasztok..Nyiregyi pár vagy lány aki, akik találkoznánk ma? Helyem van.. 37 éves srác vagyok..