Sziasztok.
Apolt, igenyes sportos pasi vagyok. Keresek bi ferfitagu parokat. Szivesen szopnek kozosen a holgyel, vagy a holgy elott, puncit nyalnek mikozbe a ferfi tag dugja , vagy szivesen vennem.ha 1 par kozosen leszopna...
Apolt, igenyes sportos pasi vagyok. Keresek bi ferfitagu parokat. Szivesen szopnek kozosen a holgyel, vagy a holgy elott, puncit nyalnek mikozbe a ferfi tag dugja , vagy szivesen vennem.ha 1 par kozosen leszopna...
Hajdúban ismerkednék izgalmas párokkal. Üdv normális nagy farkú
Pasi
Pasi
Nyíregyházán idősebb kicsit domináns párt keresek.Aranyos vékony fiú vagyok.
Jelentkezem
(Ez egy válasz CuckoldCouple001 üzenetére (2024. 07. 07. vasárnap 15:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 07. vasárnap 15:17

Szabolcs megyéből keresnénk párommal kukkolot aki csak nezne es raelvezne a hölgyre. Mindent a szemnek semmit a kéznek.

Szabolcs megyéből keresnénk párommal kukkolot aki csak nezne es raelvezne a hölgyre. Mindent a szemnek semmit a kéznek.
Sziasztok! Én szívesen kukkolnék
(Ez egy válasz CuckoldCouple001 üzenetére (2024. 07. 07. vasárnap 15:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 07. vasárnap 15:17

Ma este Nyíregyházán keresek párt, lányt aki fogadni is tud. Kölcsönös szimpátia alapján. Érezzük jól magunkat!
Sziasztok normális fiatal ápolt macis pasi szívesen talizna ma Nyiregyen !
Nyírbator környékén keresek párt, hölgyet, akit lehet kukkolni, a hölgyet masszírozni, simogatni, kényeztetni. Akár nálam is.
Szolnok - Tiszakécske - Szeged
50+ hapsi értelmes, igényes emberekkel
/ L & F párral barátkozna
50+ hapsi értelmes, igényes emberekkel
/ L & F párral barátkozna
Sziasztok. 25 éves macis testalkatú srác vagyok. A mai napra keresek olyan macikedvelő pasit/pasikat aki/akik szabadban szoptatna/szoptatnának. Nagyhegyesen vagyok megtalálható. Írj/Írjatok ha érdekel a dolog!!!
Sziasztok! 40+os hölgyet szívesen kényeztetnék!

Te pár vagy?
(Ez egy válasz big675 üzenetére (2024. 07. 06. szombat 22:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok ! Ma este szívesen csatlakoznêk párhoz.

Szép estét. Hölgyek párok ma este egy kamagrás kemeny farkat??
Sziasztok! 29 éves CD-ként keresek domináns férfiakat, vagy párokat. Leginkább Borsod vagy Szabolcs megyéből, de ha az utazás nem probléma, akkor akár távolabbról is. Férifas testalkat (90-100 kg+), illetve nagyobb méret előny. Főként a 40 feletti korosztály érdekelne. Ha a femboyosabb kinézet izgat valakit, az is megoldható, írjon aki szeretne ismerkedni.
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit bő nyállal orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen (de inkább én szopnék) de masztiba is benne vagyok, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós 30-as szőrös pasi vagyok.
Sziasztok olyan nyitott párral ismerkednek ahol a ferjet izgatná ha elotte dugjak hasznaljak a feleseget! Hely kellene utazni tudnek!