Szia!
Hölgyet keresek találkozásra!
Hölgyet keresek találkozásra!
Keresnék olyan nyíregyházi bi (vagy bi kíváncsi) PÁRT, akik hellyel rendelkeznek és harmadiknak keresnek mindkettőjük örömére férfit (akár kíváncsiságból is). Sajnos ki kellett emelnem, hogy PÁRT, mert sokan nem tudnak olvasni sajnos. :-/ Továbbiakban privát üzenetben. Az egyedülállókat instant törlöm. Lusta vagyok koptatni az ujjam.
Napkozben holnap csinos Holgy vagy par? Akar a szabadban? Irjatok batran talalkozzunk! Ha csak nezned az sem baj, irj batran!
sziasztok olyan párral ismerkednek ahol a ferhet izgatna ha elotte dugjak hasznaljak a felseget! Hely kellene utazni tudnek!
Szabolcsban párhoz csatlakoznék. Kis tapasztalattal rendelkezem többesben. Kultúrált ápolt vagyok.
Sziasztok!
Debrecenbe holnap hölgyek és házaspár lesz kint A TEVA erdőben? Üzeneteket privátba kérném!
Debrecenbe holnap hölgyek és házaspár lesz kint A TEVA erdőben? Üzeneteket privátba kérném!
Sziasztok!
Holnap délelőtt a TEVA erdőben hölgy vagy házaspár lesz kint?
10 óra után, az üzeneteket privátba kérném!
Holnap délelőtt a TEVA erdőben hölgy vagy házaspár lesz kint?
10 óra után, az üzeneteket privátba kérném!
Sziasztok! Szabolcs megyében, hölggyel vagy párral ismerkednék egy kis kaland céljából.
Gecinyelő van aki nem finnyáskodik
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit bő nyállal orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen (de inkább én szopnék) de masztiba is benne vagyok, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós 30-as szőrös pasi vagyok.
Vekeri tó partján keresek izgalmas párokat.
Sziasztok! Érdeklődnék hogy Debrecenbe a TEVA erdőben szokott hölgy vagy hpár járni akivel lehet itt találkozni?? Üziket csak privátba kérném!
Sziasztok. Jelentkeznék én is
)
(Ez egy válasz lesliet üzenetére (2024. 07. 08. hétfő 08:46), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok! Én is itt vagyok!
(Ez egy válasz CuckoldCouple001 üzenetére (2024. 07. 07. vasárnap 15:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 07. vasárnap 15:17

Szabolcs megyéből keresnénk párommal kukkolot aki csak nezne es raelvezne a hölgyre. Mindent a szemnek semmit a kéznek.
Sziasztok.
Apolt, igenyes sportos pasi vagyok. Keresek bi ferfitagu parokat. Szivesen szopnek kozosen a holgyel, vagy a holgy elott, puncit nyalnek mikozbe a ferfi tag dugja , vagy szivesen vennem.ha 1 par kozosen leszopna...
Apolt, igenyes sportos pasi vagyok. Keresek bi ferfitagu parokat. Szivesen szopnek kozosen a holgyel, vagy a holgy elott, puncit nyalnek mikozbe a ferfi tag dugja , vagy szivesen vennem.ha 1 par kozosen leszopna...
Hajdúban ismerkednék izgalmas párokkal. Üdv normális nagy farkú
Pasi
Pasi
Nyíregyházán idősebb kicsit domináns párt keresek.Aranyos vékony fiú vagyok.
Jelentkezem
(Ez egy válasz CuckoldCouple001 üzenetére (2024. 07. 07. vasárnap 15:17), amit ide kattintva olvashatsz)

Szabolcs megyéből keresnénk párommal kukkolot aki csak nezne es raelvezne a hölgyre. Mindent a szemnek semmit a kéznek.

Sziasztok! Én szívesen kukkolnék