Sziasztok
Ma délutánra vagy estére, keresek Lányt vagy Párt szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Vékony, átlagos, sportos testalkat előny.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni.
Minden jóban benne vagyok.
Hely van.
Ma délutánra vagy estére, keresek Lányt vagy Párt szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Vékony, átlagos, sportos testalkat előny.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni.
Minden jóban benne vagyok.
Hely van.
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Sziasztok! Estére keresünk egy rendes “taxi” sofőrt, akit elvinne mindet egy helyre Debrecenben. Ha ápolt és intelligens vagy, egy cumizást kaphatsz érte egy szép hölgytől!

Hello. Fehérgyarmat. Mátészalka könyékéről hölgy aki férfit keres!
???
???
keső este debrecenben szopnék ribancosan
debrecenben késő este szopnék ribancosan
Szolnok környéki aktív Pasi?
Sziasztok
Szolnok környéki hölgyet kényeztetnék,vagy pár hölgy tagját.
Akár tartós házibarát is lennék...
Szolnok környéki hölgyet kényeztetnék,vagy pár hölgy tagját.
Akár tartós házibarát is lennék...
Üdv! Adatlapon leírtak szerint keresünk.
Sziasztok. 25 éves macis srác vagyok. Macikedvelő perverz pasikat keresek a mai napra Hajdúszoboszlón.
Írj ha érdekel a dolog!
Írj ha érdekel a dolog!
Sziasztok
Lányt vagy párt keresek.
Csak az írjon aki komolyan is gondolja.
Ha kapcsolatra jelölsz, írj pár sort mellé.
Lányt vagy párt keresek.
Csak az írjon aki komolyan is gondolja.
Ha kapcsolatra jelölsz, írj pár sort mellé.
Sziasztok!Nyíregyi magányos elhanyagolt hölgyet keresek tartós titkos viszonyra irj rám és talizzunk!
Sziasztok!
Szolnok megyéből keresünk pasit
(Jászság)
Szolnok megyéből keresünk pasit
(Jászság)
Holnap (szombat) estére keresünk potens, szőrtelen férfiakat. Helyünk van.
Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.
Debrecenbe cumiznék masztiznék férfias macis pasi vagyok diszkrét ápolt. Helyem van.
Sziasztok!
Holnap délután szopatnék Nyíregyházán. Csak olyan írjon, aki nem fél találkozni!!! A többit megbeszéljük privátban.
Holnap délután szopatnék Nyíregyházán. Csak olyan írjon, aki nem fél találkozni!!! A többit megbeszéljük privátban.
Sziasztok!
Zsolti vagyok . Nyiregyen lenne helyem s itt vendégül is tudlak látni párt , házaspárt, wellnes , állatkert van . privire
pusz
Zsolti vagyok . Nyiregyen lenne helyem s itt vendégül is tudlak látni párt , házaspárt, wellnes , állatkert van . privire
pusz
Biszex aktív/kezdő aktív/heteroflexibilis férfit keresek Heves vm, Eger és környéke, hely van, életkorod < 40!
Sziasztok.
Ma este pár,vagy hölgy Jberény környékén?
Ma este pár,vagy hölgy Jberény környékén?